Gólman Slovana Godla vymenil bradu za fúzy: Prečo tak urobil?

Prekvapil spoluhráčov i fanúšikov! Už roky býva v hokejovom play-off zvykom, že hráči si nechávajú zapustené brady pre šťastie. Gólman ...
  • Zdroj: SITA/Martin Havran

Prekvapil spoluhráčov i fanúšikov! Už roky býva v hokejovom play-off zvykom, že hráči si nechávajú zapustené brady pre šťastie. Gólman Slovana Denis Godla (28), ktorý nosil strnisko od začiatku ročníka, sa nečakane oholil a nechal si iba fúzy.

FOTOGALÉRIA: Gólman Godla brada

Slovanisti zatiaľ prehrávajú vo štvrťfinálovej bitke s Košicami 0:2, keď oba zápasy na ľade úradujúceho majstra nezvládli v pomere 2:6 a 4:5.

Belasým nepriniesla šťastie ani zmena imidžu svojej brankárskej jednotky Denisa Godlu, ktorý pred súbojmi play-off zhodil bradu a nechal si iba fúzy.

 Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák.
Halák príde do Slovana až koncom mesiaca: TOTO si o jeho príchode myslí Godla Zobraziť článok

„Už ma ta brada dosť otravovala. Mal som ju zapustenú niekoľko mesiacov, tak som sa rozhodol, že si ju oholím. Nechal som si iba fúzy a trošku som týmto imidžom prekvapil aj spoluhráčov, ale už si nato zvykli,“ povedal pre náš denník Godla, ktorý však zmenu imidžu nepripisuje tomu, že sa Slovanu zatiaľ proti Košiciam nedarí podľa ich predstáv.

Brankár Denis Godla z HC Slovan Bratislava počas hokejového zápas.
Brankár Slovana Denis Godla: Na maske mám meno dcérky i blízkych v nebi... Zobraziť článok

„Určite to nie je v tom, že teraz prehrávame 0:2. V Košiciach sme nepredviedli to, načo reálne máme. Musíme sa hlavne zlepšiť v defenzíve, byť disciplinovanejší a premieňať šance. Verím, že doma zvládneme prvý duel, ktorý bude veľmi kľúčový v ďalšom vývoji tejto série. Očakávam, že nám pomôžu aj naši fanúšikovia,“ dodal Godla, ktorého dnes a zajtra čaká so spoluhráčmi tretí a štvrtý štvrťfinálový zápas v Bratislave.


 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});