Halák príde do Slovana až koncom mesiaca: TOTO si o jeho príchode myslí Godla

Po dlhých 20 rokoch sa chystá jeho návrat do hokejového Slovana! Reč je o skvelom gólmanovi Jaroslavovi Halákovi (38), ktorý by sa mal ...

Po dlhých 20 rokoch sa chystá jeho návrat do hokejového Slovana! Reč je o skvelom gólmanovi Jaroslavovi Halákovi (38), ktorý by sa mal koncom mesiaca pripojiť do tréningového procesu belasých. Aktuálna jednotka tímu Denis Godla (28) sa vyjadril k príchodu konkurenta.

Fotogaléria

Hokejový Slovan minulý týždeň pár minút pred koncom prestupového obdobia administratívne dotiahol možný príchod brankára Jaroslava Haláka do svojho klubu, ktorý od roku 2006 chytal v NHL, ale tento ročník bol bez kontraktu. O tom, či a kedy Halák reálne nastúpi v extralige za Slovan, sa rozhodne v blízkej dobe.

Samotný hráč sa ešte nachádza v Bostone a do Bratislavy by mohol pricestovať najskôr na prelome februára a marca. „Veľmi si vážim záujem Slovana o moje služby. Je to klub, z ktorého som sa odrazil do veľkého zámorského hokeja. Aj preto by som chcel byť v tejto chvíli absolútne korektný a otvorený k vedeniu klubu, svojim budúcim spoluhráčom a k fanúšikom Slovana.

S manažmentom Slovana sme sa dohodli, že do klubu prídem a podpíšem riadny kontrakt, iba ak bez problémov prejdem dôkladnou zdravotnou prehliadkou,“ povedal pre klubovú stránku hcslovan.sk Halák. Jeho príchod okomentoval kouč belasých Peter Oremus.

„Ak sa môžem k tomuto vyjadriť, u mňa je jednoznačná jednotka a je ňou Denis Godla. Bude chytať stále, pretože on tento tím pozdvihol, niekam dostal a chytá vynikajúco,“ uviedol Oremus.

Po nedeľňajšom triumfe doma s Trenčínom 5:2 reagoval na avizovaný príchod Haláka aj samotný Godla. „Budeme radi, keď príde. Je to skvelý brankár a určite nám pomôže,“ vyjadril sa Denis.

Slovenský hokejista Tomáš Tatar.
Tatar sa trápi už aj Seattli: Minnesota uspela v divokej prestrelke Zobraziť článok

Fehérváry patrí medzi najvyťaženejších obrancov Washingtonu
S Fehervárym to vôbec nevyzerá dobre: Bolí nás to, tvrdí tréner Washingtonu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});