Legendy Košíc Lukáč a Slovana Rusnák sa stavili: O čo ide?!

Štvrťfinálová bitka medzi dvomi najúspešnejšími slovenskými klubmi - Košicami a Slovanom včera odštartovala. Súboj odvekých rivalov budú ...
  • Zdroj: anc

Štvrťfinálová bitka medzi dvomi najúspešnejšími slovenskými klubmi - Košicami a Slovanom včera odštartovala. Súboj odvekých rivalov budú sledovať aj dve ikony - košický kanonier Vincent Lukáč (70) i belasý útočník Dárius Rusnák (64). Dokonca uzavreli aj stávku!

Lukáč však jednoznačne fandí Košiciam a svojmu kamarátovi i bývalému spoluhráčovi z útoku Dáriusovi Rusnákovi ,ktorý fandí Slovanu, odkazuje: „Daro, nad Slovanom vyhráme a potom ma môžeš pozvať na pivo. Vlastne, aj keby Slovan postúpil, tak platíš, pretože si odo mňa mladší (smiech).“

Ikonou bratislavského Slovana je na druhej strane legendárny útočník Dárius Rusnák, ktorý v belasom drese získal v roku 1979 federálny titul. „Už sa teším na túto sériu s Košicami, v ktorej nie je podľa mňa jasný favorit. O víťazovi si myslím, že rozhodne forma gólmanov a aj to, ako mužstvá využijú domáce prostredie. Atsmoféra bude isto výborná a bude hnať svojich dopredu,“ vyjadril sa na úvod pre náš denník Rusnák.

Vinco je do svojej partnerky zaľúbený po uši.
Vincent Lukáč oslavuje na Valentína jubilejných 70 rokov: Kríže trošku bolia, ale sex mi chutí! Zobraziť článok

„Som fanúšik Slovana a verím, že by sa chalanom mohlo podariť to, čo vlani Košiciam, keď sa trápili, boli aj na poslednom mieste a potom vyhrali titul.“ Rusnák sa vyjadril aj k uzatvoreniu stávku so svojim bývalým reprezentačným spoluhráčom Lukáčom. „Vinco, Slovan postúpi a teším sa na pozvanie na pivo od teba,“ doplnil s úsmevom.

Spolu získali titul

Legendárny útok Vincent Lukáč – Dárius Rusnák – Igor Liba vytvorili v roku 1982 na svetovom šampionáte vo Fínsku tréneri Bukač a Neveselý. „V tomto zložení sme hrali na štyroch šampionátoch a v roku 1985 sme v Prahe získali zlato. Boli to naozaj krásne a nezabudnuteľné časy,“ zaspomínal si Lukáč.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});