Vincent Lukáč oslavuje na Valentína jubilejných 70 rokov: Kríže trošku bolia, ale sex mi chutí!

Nechce žiadny hmotný darček, iba lásku od blízkych, zdravie a úprimnosť! Hokejová legenda a dvojnásobný majster sveta Vincent Lukáč sa ...
  • Zdroj: Jozef Fabo

Nechce žiadny hmotný darček, iba lásku od blízkych, zdravie a úprimnosť! Hokejová legenda a dvojnásobný majster sveta Vincent Lukáč sa dnes na Valentína dožíva krásnych 70 rokov.

FOTOGALÉRIA: Vincent Lukáč

Denníku Nový Čas prezradil, že tak na ľade, ako aj mimo neho žije naplno ako správny bojovník. Silu a elán do života mu dodáva najbližšia rodina i dlhoročná priateľka Natália (50). Svadbu s ňou však neplánuje: „Keď sa dvaja ľudia majú radi, nepotrebujú k tomu žiadny papier,“ reagoval Lukáč.

Ako vnímate fakt, že máte na chrbte už sedem krížikov?

Je to krásny vek a ani sám tomu neverím, že som sa tohto čísla dožil. Pochoval som svojich rodičov, brata i manželku, takže veľmi si vážim, že na tomto svete stále môžem byť. Ale nebudem sa radšej týmto vekom chváliť (smiech).

Ale život vám stále chutí?

Samozrejme, cítim sa ako päťdesiatnik! Chutí mi jesť, rád sa smejem, vypijem si, pospím si a mám po boku mladú priateľku. Takže aj sex mi stále chutí (smiech). Ona a moja rodina ma držia pri živote a som veľmi rád, že ich mám. Tak ako som bol hladný po góloch, som stále hladný po živote. Verím, že tu ešte nejaké roky pobudnem, pretože život mi chutí.

Zdravotne ste ako na tom?

Vekom prichádzajú aj choroby. Trošku ma bolia kríže, ale inak si musím zaklopať, že som v dobrej kondícii.

Slovenský obranca Jakub Chromiak v drese Sudbury Wolves.
Po rokoch hojnosti bolenie brucha? Aké sú vyhliadky Slovákov v drafte NHL 2024 Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});