Legendy Košíc Lukáč a Slovana Rusnák sa stavili: O čo ide?!

Štvrťfinálová bitka medzi dvomi najúspešnejšími slovenskými klubmi - Košicami a Slovanom včera odštartovala. Súboj odvekých rivalov budú ...
  • Zdroj: anc

Štvrťfinálová bitka medzi dvomi najúspešnejšími slovenskými klubmi - Košicami a Slovanom včera odštartovala. Súboj odvekých rivalov budú sledovať aj dve ikony - košický kanonier Vincent Lukáč (70) i belasý útočník Dárius Rusnák (64). Dokonca uzavreli aj stávku!

FOTOGALÉRIA: lukáč stavka rusnák

Košičania vstúpili do tejto série z lepšej pozície, keďže obsadili štvrté miesto a belasí skončili o priečku nižšie po základnej časti. Oceliari tak, ako prví majú výhodu domáceho prostredia a to aj prípadného rozhodujúceho siedmeho súboja.

„Je škoda, že sa už vo štvrťfinále stretli dva kluby, ktoré sú ikonou ligy, ale už nie sú na tom kvalitatívne tak, ako v minulosti. Aj tie zápasy už nemajú také grády a vybičovanú atmosféru, než tomu boli za našich čias či ešte pred pár rokmi. Napriek tomu však tieto zápasy budú atraktívne a jeden adept na titul vypadne už veľmi skoro,“ vyjadril sa na úvod dvojnásobný majster sveta a legenda Košíc Vincent Lukáč, ktorého pred pár dňami uviedli do košickej Siene slávy.

Tréner Ján Pardavý má stále dôveru Slovana.
Ikony hokejového Slovana o tragickom štarte do sezóny: Čo radia vedeniu belasých! Zobraziť článok

„Košice si musia dať pozor, hoci v základnej časti vyhrali všetky štyri zápasy so Slovanom, tak v posledných týždňoch forma belasých išla veľmi hore. Vlani sa takto trápili Košice a potom získali titul, takže bratislavský klub môže prekvapiť.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});