Valábik smutne priznáva: Moja kondička je fuč!

Bývalý hokejista Boris Valábik (37) opäť oprášil korčule a dal zabrať svojej kondičke. Sympaťák ukončil svoju aktívnu hokejovú kariéru ...
  • Zdroj: abv

Bývalý hokejista Boris Valábik (37) opäť oprášil korčule a dal zabrať svojej kondičke. Sympaťák ukončil svoju aktívnu hokejovú kariéru v roku 2017 a odvtedy mu zavoňali skôr televízna zábava a komentátorstvo než tvrdá drina na ľade. Hokejový výstroj si však na neho počkal, lebo Valábik musel svoj talent opäť potvrdiť na zápase hokejových legiend.

FOTOGALÉRIA: Boris Valábik

Boris Valábik spoznal svoje slabiny. „Po siedmich rokoch ísť na ľad v plnom výstroji bol boj. Momentka zachytáva ešte pohodu pred tými 90 minútami, počas ktorých som spálil 2 550 kcal. Trošku som mimo formy, keďže v NHL som za zápas spálil cca 3 000 a bol som trošičku v inej intenzite,“ priznal otvorene Valábik.

Úspešný športovec si tak zaspomínal na staré časy. „Ale bola to zábava, aj keď sa necítim príliš pripravený na víkendový All-Star zápas v Košiciach,“ povedal s humorom krátko predtým, ako sa postavil na zápas. Práve v metropole východu sa uplynulý víkend stretli slovenské hokejové legendy, ktoré si to v tradičnom All-Star formáte opäť rozdali medzi sebou. Bol to tvrdý boj medzi Západom a Východom, ktorý skončil výhrou Západu, v ktorom okrem urasteného fešáka hral aj Marián Gáborík, Marcel Hossa, Ľubomír Višňovský a mnohé iné veľké mená tohto športu.

Zľava Marek Hrivík, Šimon Nemec, Oliver Okuliar, asisitent trénera Andrej Podkonický, tréner hokejistov Slovenska Craig Ramsay.
Rusi spoliehajú aj na Slovákov: Veríme v zmenu, stoja pri nás! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});