Štartuje hokejové play-off: Slovan sľubuje búrku, B. Bystrica pomstu

Už dnes sa to celé začne! Napätie v slovenskom hokeji dosahuje vždy vrchol, keď sa v play-off Tipos Extraligy proti sebe postavia Košice ...
  • Zdroj: TASR

Už dnes sa to celé začne! Napätie v slovenskom hokeji dosahuje vždy vrchol, keď sa v play-off Tipos Extraligy proti sebe postavia Košice a Slovan Bratislava.

FOTOGALÉRIA: Play off

Navyše, oba tímy majú na konte po 9 extraligových titulov a už pred štvrťfinále je jasné, že po tejto vzájomnej sérii nateraz jeden vypadne z boja o jubilejný desiaty. Banská Bystrica nastúpi proti Spišiakom s cieľom odplatiť im vlaňajšie trpké vyradenie. Oba úvodné zápasy sú na programe o 18.00 hod.

Na snímke hokejista Servác Petrovský.
Petrovský rozhodol v OHL zápas, bol ale aj terčom nechutného zákroku do hlavy Zobraziť článok

Košičania zdolali Slovan vo všetkých štyroch vzájomných zápasoch základnej časti, trikrát zhodným výsledkom 4:1. „Našou snahou je hrať od úvodu pozorne v defenzíve a nerobiť zbytočné chyby. Dôležité a potrebné bude aj strieľať góly v presilovkách. Oba tímy majú veľkú motiváciu a dajú do toho všetko. Rivalita medzi Košicami a Slovanom je veľká. Nebude to jednoduché, ale o tom je play-off,“ zhodnotil košický brankár Jaroslav Janus pre klubovú stránku.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});