Štartuje hokejové play-off: Slovan sľubuje búrku, B. Bystrica pomstu

Už dnes sa to celé začne! Napätie v slovenskom hokeji dosahuje vždy vrchol, keď sa v play-off Tipos Extraligy proti sebe postavia Košice ...
  • Zdroj: TASR

Už dnes sa to celé začne! Napätie v slovenskom hokeji dosahuje vždy vrchol, keď sa v play-off Tipos Extraligy proti sebe postavia Košice a Slovan Bratislava.

Na druhej strane, hráči Slovana sa po nevýraznej prvej polovici sezóny výsledkovo zlepšili a do štvrťfinále vstupujú s výrazným sebavedomím a na východe sľubujú búrku. „Spravíme všetko pre to, aby sme boli úspešní. Sme vyspelé a rovnako silné mužstvo ako Košice,“ poznamenal tréner Slovana Peter Oremus pre hcslovan.sk. Podľa Michala Sersena môže mať 13. konfrontácia Slovana a Košíc v play-off akýkoľvek rezultát. „Možno je škoda, že hráme s Košicami tak skoro. Treba mať zdravý rešpekt, ale sebavedomie máme. Myslím si, že aj Košice," uviedol Sersen.

Talentovaný Dalibor Dvorský po prvom hetriku v OHL.
Dalibor Dvorský v zámorí žiari: Neuveriteľná bodová séria! Zobraziť článok

V druhej sérii sa hokejisti Banskej Bystrice stretávajú so Spišskou Novou Vsou so zámerom pomstiť sa za trpkú prehru z minulého roka. Ich vlaňajší súboj sa totiž skončil víťazstvom Spišskej Novej Vsi po rozhodujúcom góle v predĺžení siedmeho zápasu. Útočník Baranov Alex Výhonský je jeden z pamätníkov vlaňajšieho štvrťfinálového vypadnutia a podobný scenár si tentoraz nepripúšťa: „Obe mužstvá sú už zložené trochu inak než vlani. Minulosť a emócie pôjdu bokom a podstatný je dnešok,“ povedal Výhonský pre hc05.sk. Čo sa týka zvyšných dvoch sérii, Poprad aj Michalovce v čase uzávierky stále čakali na svojho súpera z kvalifikácie.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});