Blíži sa Shiffrinovej návrat: TOTO môže rozhodnúť o všetkom!

Jej comeback je témou dňa v bielom cirkuse, ako kolotoč Svetového pohára v alpskom lyžovaní prezývajú. Mikaela Shiffrinová je jednou ...

Jej comeback je témou dňa v bielom cirkuse, ako kolotoč Svetového pohára v alpskom lyžovaní prezývajú. Mikaela Shiffrinová je jednou z mála pretekárok, ktoré skolili v aktuálnej sezóne ťažké zranenia, ktorá sa ešte rozhodla zabojovať o body. Americká stálica sa však vo švédskom Aare predstaví údajne len v sobotnom slalome.

Fotogaléria

Tá potrebuje na definitívu slalomového glóbusu 12 bodov, takže by jej stačilo aj 19. miesto. V obrovskom slalome je Mikaela už matematicky vyradená z boja o malý krištáľový glóbus. Je štvrtá, 256 bodov za Gutovou-Behramiovou, ktorá vedie aj toto poradie. Vrátane pretekov v Aare zostávajú absolvovať v tejto sezóne dve podujatia GS. Výhry majú hodnotu 100 bodov.

Mnohé trpia

Shiffrinová sa vracia, ale z historicky najvyššieho počtu zranených v sezóne, keď počet zranených lyžiarok a lyžiarov prekročil tri desiatky, mnohí také šťastie nemajú. Ich zranenia sa neskôr ukázali vážnejšie, ako sa pôvodne predpokladalo.

Mnohé pretekárky museli ísť až pod skalpel, ale aj tak sú ešte stále na maródke. Platí to nielen o našej Petre Vlhovej, ale aj o Corinne Suterovej, Sofii Goggiaovej, Elene Curtoniovej, Nine Ortliebovej, Wendy Holdenerovej atď.

Spojenie Slovan a Vladimír Weiss mladší spečatili vo februári 2020.
Šéf Slovana o problémoch Weissa ml.: Ak to bude pokračovať, ukončíme spoluprácu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk