Nemcov Devils má sexi fanúšičku: Keď muži pozreli je profil, dvihol sa im tlak

Hokejistom New Jersey Devils sa posledná dva zápasy v NHL nevydarili. Dnes v noci prehrali na ľade Los Angeles Kings 1:5 a predtým podľahli ...
  • Zdroj: SITA/AP

Hokejistom New Jersey Devils sa posledná dva zápasy v NHL nevydarili. Dnes v noci prehrali na ľade Los Angeles Kings 1:5 a predtým podľahli v Anaheime 3:4.

Predtým sa im nedarilo ani na domácom ľade, kde nestačili na Tampu Bay ani New York Rangers (medzitým zdolali doma Montreal a vyhrali v San Jose). Ako píše portál Šport24.sk, na zápase s Rangers zaujala v hľadisku Prudential Center v Newarku mladá slečna s dresom Devils s číslo 86. Toto číslo patrí iba 22-ročnému Jackovi Hughesovi.

FOTO sexi fanynky Devilsu si pozrite v galérii TU:

FOTOGALÉRIA: Danielle Cooper

Nádherná fanynka priniesla šťastie aspoň jemu, pretože práve Jack strelil jediný gól domácich. Zábery mladej sexice okamžite obleteli internet a slintajúcim chlapom sa podarilo vypátrať sociálne siete krásnej ženy.

Na snímke zľava brankár Zvolena Jake Kupsky, Carter Turnbull (Banská Bystrica) a Branislav Kubka (Zvolen) počas 9. kola hokejovej Tipos extraligy HKM Zvolen – HC '05 Banská Bystrica 13. októbra 2023 vo Zvolene.
Útočníci sa len chytali za hlavu: Neuveriteľný zákrok v Tipos extralige! Zobraziť článok

Slovenský hokejový obranca Šimon Nemec.
Ruský hokejista žiaril v NHL, Nemec odohral slušnú porciu minút Zobraziť článok

Zistilo sa, že sa volá Danielle Cooper a zarába si ako fitness modelka. Danielle taktiež patrí medzi ženy, ktoré si zarábajú nahými fotkami na platforme OnlyFans a na instagrame ju sleduje cez 1,4 milióna ľudí.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});