Slovák debutoval v Jablonci už tri dni po prestupe: Prečo odmietol Slovan Bratislava?

Zmena v hodine dvanástej! Posledný deň zimného prestupového okna vymenil talentovaný Dominik Hollý (20) trenčiansky dres za jablonecký.
  • Zdroj: TASR

Zmena v hodine dvanástej! Posledný deň zimného prestupového okna vymenil talentovaný Dominik Hollý (20) trenčiansky dres za jablonecký.

Šikovného záložníka čaká veľa práce pri postupnom napredovaní. K tomu, aby sa udomácnil v základnej zostave, potrebuje čas, trpezlivosť a konzistentné výkony na tréningoch, ktoré by presvedčili trénera Radoslava Látala o jeho nominácii. O Slováka zvádzali prestupovú bitku práve sobotňajší súperi Jablonec a Liberec. „Bolo to 50:50. Možno nakoniec zavážilo aj to, že v Jablonci pôsobí krajan Sebo Nebyla, s ktorým som sa stretol v reprezentačnej dvadsaťjednotke.“

Veľký záujem o trenčianskeho odchovanca mal bratislavský Slovan. Jeho príchod na Tehelné pole údajne za 400 000 eur bol na spadnutie. Prestup nestroskotal iba kvôli zablokovaným transferom úradujúceho majstra, ktorý dlhuje peniaze svojmu bývalému hráčovi Vernonovi De Marcovi.

„Chcel som predovšetkým častejšie hrávať ako v Trenčíne, kde som naskakoval len na 20 - 30 minút. V Slovane by som to mal s hernou vyťaženosťou oveľa ťažšie ako v Jablonci. Je v ňom väčšia konkurencia na mojom poste, čím by aj cesta do základnej zostavy bola pre mňa určite náročnejšia,“ priznal Hollý. Už včera vo štvrťfinále Českého pohára proti Plzni mohol pridať svoj druhý štart v novej destinácii.

Martin Dúbravka sa stal hrdinom Newcastlu United.
Dúbravka žiaril a vychytal postup Newcastlu: Haaland predviedol nevídanú kanonádu Zobraziť článok

ČO OBĽUBUJE?

 Klub: Real Madrid

 Hráč: Casemiro

 Tréner: Carlo Ancelotti

 Jedlo: pizza

 Nápoj: Coca-Cola

 Film: Rýchlo a zbesilo

 Hudobník: Separ

 Relax: príroda

Slovenský futbalový brankár Dominik Greif (vpravo).
Slovák sa stal hrdinom rozstrelu: Podceňovaný tím si zahrá finále! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});