Spoveď mladíka po bitke so slovenským reprezentantom: Neviem, či ešte budem cítiť tvár!

Krvavá noc má dohru! Nový Čas sa v piatok stretol s napadnutým mladíkom Michalom Miklem (19), ktorý skončil po potýčke s hokejistom Borisom ...

Krvavá noc má dohru! Nový Čas sa v piatok stretol s napadnutým mladíkom Michalom Miklem (19), ktorý skončil po potýčke s hokejistom Borisom Žabkom (19) dokaličený v nemocnici.

Fotogaléria

Rozsah zranení

Ďakuje priateľke, ktorá ho prehovorila, aby išiel do nemocnice, do ktorej sa dopravili taxíkom. V piatok bol v Banskej Bystrici na kontrole. „Povedali mi, že je strašne skoro na to, aby sa robili nejaké závery. Stále mám silné bolesti hlavy, museli mi dať preto silnejšie tabletky od bolesti, lebo tie, čo som mal, vôbec neúčinkovali.

Mám aj tabletky na spanie, lebo nedokážem spať. Navyše, necítim si vôbec tvár,“ povzdychol si dobitý mladík, ktorý už jednu operáciu za sebou má, no je možné, že ho čaká ďalšia.

Na snímke slovenský cyklista Peter Sagan.
Sagan išiel s pravdou von: Prvé slová po operácii! Zobraziť článok

„Ako som mal zlomenú podočnicu, tak tam mám momentálne poškodený nerv. Či niekedy budem tvár ešte cítiť, to neviem. Nevedia to ani doktori. Nos mi pomaly odpúcha, aj keď je stále trochu krivý, ale to nevadí. Dvojité videnie mám už lepšie, aj keď stále sa mi maže obraz.

Hrozí mi však ďalšia operácia. Doktor povedal, že mám zase niečo v oku, takže idem o tri týždne na kontrolu a tam sa rozhodne,“ uviedol nešťastný Michal.

Nečakaná agresia

Spolu s najbližšími stále čaká na kamerové záznamy z klubu. Žabka totiž tvrdí, že Mikleho napadol kvôli tomu, že sa mal obšuchnúť o jeho priateľku. „Nikto o ničom nevie. Bolo tam veľa ľudí, ja som sa snažil cez parket predrať von. Nebol tam zámer sa o nikoho šúchať.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});