Spoveď mladíka po bitke so slovenským reprezentantom: Neviem, či ešte budem cítiť tvár!

Krvavá noc má dohru! Nový Čas sa v piatok stretol s napadnutým mladíkom Michalom Miklem (19), ktorý skončil po potýčke s hokejistom Borisom ...

Krvavá noc má dohru! Nový Čas sa v piatok stretol s napadnutým mladíkom Michalom Miklem (19), ktorý skončil po potýčke s hokejistom Borisom Žabkom (19) dokaličený v nemocnici.

Fotogaléria

V piatok absolvoval Michal spolu s najbližšími, mamou Ľudmilou a priateľkou Biankou, kontrolné vyšetrenia v Rooseveltovej nemocnici. Najväčší otáznik je nad dlhodobými následkami, ktoré po drsnej bitke stále visia vo vzduchu.

Podľa Michalových slov sa s ním snažil skontaktovať aj samotný Žabka, nie však preto, aby sa ospravedlnil alebo vyjadril ľútosť, chce sa proste dohodnúť. Mikle hovorí, že mu peniaze zrak ani cit do tváre nevrátia…

Mikle pochádza aj s priateľkou Biankou z obce Golianovo pri Nitre. Zaľúbený pár sa spoločne rozhodol v sobotu 10. februára vycestovať vlakom do Banskej Bystrice, kde mali na pláne spoločný večer plný zábavy s priateľmi, ktorých v meste na strednom Slovensku stretli.

To ešte ani len netušili, že im ho pokazí konflikt s hokejistom HC ’05 Banská Bystrica Borisom Žabkom ml., synom známeho bývalého hokejového búrliváka Borisa Žabku st. (46). „Nepamätám si skoro nič. Viem, že som išiel z diskotéky von a potom mám spomienku, už len ako stojíme s policajtmi a riešime to. Zo strany polície to bolo veľmi chabé. Naozaj mi povedali, že si mám zavolať taxík a ísť sa domov vyspať.

Aleksandar Čavrič je aktuálne najväčšou ofenzívnou silou Slovana.
Raketový debut Čavriča v Japonsku: Posilní Slovensko na ME? Zobraziť článok

Stále sa ma snažili dotlačiť do toho, aby som to nechal tak, že vraj to bude riešené len ako priestupok a že či sa mi oplatí naťahovať s políciou kvôli 30-eurovej pokute. V nemocnici mi povedali, že keby si idem domov ľahnúť, už sa nezobudím,“ ozrejmil pre Nový Čas s tým, že mal silný otras mozgu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});