Veľká zmena v živote Schumachera: TOTO sa stane po prvý raz od nehody

Už viac ako desať rokov žije za zatvorenými dverami. Uväznený vo svojom tele. Najznámejší pilot formuly 1 Michael Schumacher (55) sa ...
  • Zdroj: instagram/gina_schumacher

Už viac ako desať rokov žije za zatvorenými dverami. Uväznený vo svojom tele. Najznámejší pilot formuly 1 Michael Schumacher (55) sa od nehody, ktorá sa stala 29. decembra 2013 vo francúzskych Alpách, na verejnosti neukázal.

Tento rok sa ale všetko zmení. Michael sa koncom leta objaví na svadbe svojej dcéry Giny (27) s jej dlhoročnou láskou Ianom Bethkem. Samozrejme, Michael bude mať pri sebe časť svojho tímu zdravotníkov. Podľa informácii švajčiarskeho denníka Blick sa o Schumachera stará 15-členný tím.

„Najväčší deň života svojej dcéry si Schumacher nenechá ujsť,“ píše Corriere della Serra. Podľa tohto magazínu by sa mala svadba konať koncom leta na Malorke, vo vile, ktorú rodina kúpila do majiteľa futbalového Realu Madrid Florentina Pereza.

Cora a Ralf Schumacherovci boli manželia 14 rokov.
Cora Schumacherová dostala padáka: Prezradila informácie o Michaelovi? Zobraziť článok

Podľa portáli gbsnews.com sa Schumacherovci už dohodli so security tímom, ktorý bude zabezpečovať bezpečnosť svadby tak, aby sa na ňu nedostal žiadny fotograf. Hrať by mala country kapela. Rodina už odkázala svadobným hosťom, že kravatu si dávať nemusia. Vraj aj tak bude v ten deň teplo.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});