Reprezentant Žabka má problémy: Mladíkovi dokalíčil tvár! Exkluzívne foto z nemocnice

Mladý hokejista Boris Žabka ml. (19), syn známeho bývalého hokejového búrliváka Borisa Žabku st. (46) má problémy s políciou. Hokejista ...
  • Zdroj: anc

Mladý hokejista Boris Žabka ml. (19), syn známeho bývalého hokejového búrliváka Borisa Žabku st. (46) má problémy s políciou. Hokejista sa na diskotéke Ministry of Fun v Banskej Bystrici dostal do potýčky s rovesníkom, ktorý neskôr skončil v nemocnici so závažnými zraneniami.

Obtrel sa o jeho priateľku?

Čo sa vlastne presne stalo a čo samotnému incidentu predchádzalo, zatiaľ nie je úplne jasné. „Dotyčný stále vykrikuje, že syn išiel okolo jeho priateľky a že sa o ňu obtrel. V zápisnici sa priznal, že ho udrel, ale policajti to vyhodnotili len ako priestupok a dali mu pokutu 30 eur na mieste. Asi si nemysleli, že to bude mať takéto následky vzhľadom na rozsah synových zranení. Je nepodstatné, kto to začal. Podstatné je, že z pozície vrcholového športovca sa mal kontrolovať, a nie používať hrubú silu,“ dodala matka, ktorá celý prípad aktívne rieši s políciou.

Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák začal s vedením New Yorku Rangers rokovať o predĺžení spolupráce.
Prestupová bomba: Halák sa vracia na Slovensko! Zobraziť článok

Momentálne sa čaká hlavne na kamerové záznamy z klubu. Za ten čas sa mal Žabka snažiť s rodinou napadnutého skontaktovať, no bez výsledku. „Pýtal si na nás kontakt, ale neposkytli sme mu nič. Chcel sa dohodnúť, vraj sa necíti vinný a tvrdí, že to bolo vzájomné. Čakáme na kamerové záznamy. Keďže syn si nič nepamätá, nevieme, ako sa to celé zbehlo. Boli sme aj priamo v Ministry of Fun. Kamerový systém majú prepojený s nákupným centrom. Bola som uistená, že kamery boli funkčné, takže čakáme,“ uviedla rozhodne.

Ako sa vyjadril reprezentantov klub, si prečítajte na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});