Prestupová bomba: Halák sa vracia na Slovensko!

Hokejový klub Slovan Bratislava sa krátko pred včerajším koncom prestupového obdobia administratívne dotiahol možný príchod brankára ...

Hokejový klub Slovan Bratislava sa krátko pred včerajším koncom prestupového obdobia administratívne dotiahol možný príchod brankára Jaroslava Haláka, ktorý od roku 2006 chytal v NHL, ale tento ročník bol bez kontraktu.

Fotogaléria

O tom, či a kedy Jaroslav Halák skutočne nastúpi v extralige za Slovan, sa rozhodne v priebehu najbližších dní. Samotný hráč sa v súčasnosti nachádza v Bostone a do Bratislavy by mohol pricestovať najskôr na prelome februára a marca.

Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák začal s vedením New Yorku Rangers rokovať o predĺžení spolupráce.
Šéftréner brankárov Lašák o reprezentačnej pozvánke pre Haláka: Boli by sme blázni! Zobraziť článok

Veľmi si vážim záujem Slovana o moje služby. Je to klub, z ktorého som sa odrazil do veľkého zámorského hokeja. Aj preto by som chcel byť v tejto chvíli absolútne korektný a otvorený k vedeniu klubu, svojim budúcim spoluhráčom a v neposlednom rade k fanúšikom Slovana. Uvedomujem si, že som viac ako desať mesiacov nestál v bránke v súťažnom zápase, aj keď som sa po celý ten čas snažil udržiavať v dobrej fyzickej kondícii,“ povedal pre klubovú stránku hcslovan Halák a pokračoval: „S manažmentom Slovana sme sa dohodli, že do klubu prídem a podpíšem riadny kontrakt, iba ak bez problémov prejdem dôkladnou zdravotnou prehliadkou a moje telo potvrdí, že je stopercentne pripravené absolvovať záťaž v zápasoch, ktoré klub čakajú vo vyvrcholení sezóny," dodal na margo transferu Halák, ktorý naposledy chytal za belasých v sezóne 2003/2004.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});