Reprezentant Žabka má problémy: Mladíkovi dokalíčil tvár! Exkluzívne foto z nemocnice

Mladý hokejista Boris Žabka ml. (19), syn známeho bývalého hokejového búrliváka Borisa Žabku st. (46) má problémy s políciou. Hokejista ...
  • Zdroj: anc

Mladý hokejista Boris Žabka ml. (19), syn známeho bývalého hokejového búrliváka Borisa Žabku st. (46) má problémy s políciou. Hokejista sa na diskotéke Ministry of Fun v Banskej Bystrici dostal do potýčky s rovesníkom, ktorý neskôr skončil v nemocnici so závažnými zraneniami.

Podľa vyjadrení matky poškodeného mladíka (19), ktorá v tomto štádiu trvá na anonymite, bol jej syn napadnutý. Incident sa podľa slov matky zraneného chlapca stal na známej banskobystrickej diskotéke, kde sa práve vtedy hokejista Žabka aj jej syn zabávali.

„Napadol ho jeden hokejista. Je po operácii oka, museli mu do nadočnicových oblúkov vkladať titánové platničky z dvoch strán. Práve sme ho doniesli domov z nemocnice, kde mu navyše nanovo lámali aj nos. Zlomenú má aj zadnú časť nejakej kostičky, ktorá je najtenšia v oku, tam mu museli spraviť výplň. Oko zatiaľ neotvára a nevidí naň. Bude sa z toho dostávať dlho a navyše nevieme, aké budú dlhodobé následky,“ povedala pre Nový Čas ustarostená mama chlapca, ktorý je momentálne v domácej opatere.

FOTOGALÉRIA: Žabka

Juraj Slafkovský oslavuje gól so spoluhráčmi.
Slafkovský vymetal pavučinky: Nádherným zásahom prepísal históriu! Zobraziť článok

Údajný dôvod, prečo malo k incidentu dôjsť, sa dozviete na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});