Možní súperi Slovákov v Davisovom pohári: S kým a kde sa bude hrať?

Už je kompletná ponuka možných súperov pre tenistov Slovenska v septembrovej skupinovej fáze finálového turnaja Davisovho pohára. Čo ...
  • Zdroj: TASR/AP

Už je kompletná ponuka možných súperov pre tenistov Slovenska v septembrovej skupinovej fáze finálového turnaja Davisovho pohára. Čo tím, to svetová kvalita, dalo by sa povedať. Koho a kde naši privítajú, sa dozvedia po marcovom žrebe.

FOTOGALÉRIA: Fantázia: Slovenskí tenisti na Davis Cupe proti Srbom prepísali históriu!

Odborníci i svetové médiá označili po daviscupovom víkende za najväčšiu senzáciu víťazstvo Slovákov nad Srbskom v Kraljeve. Vyzdvihujú tímový výkon našich tenistov, ktorí cestovali za súperom, ktorý si bol až príliš istý výhrou. Do zástupu podobných prekvapení bola zaradená aj prehra Chorvátska vo Varaždíne s Belgickom, kde domácim nezabrali deblové opory Dodig - Pavič.

Skupinová fáza sa hrá tesne po grandslamovom US Open 10. - 15. septembra v štyroch mestách. O tom, v ktorých to bude, sa ešte len rozhodne. Ako naznačil šéf slovenského tenisu Miloš Mečíř, urobí Slovenský tenisový zväz všetko preto, aby jedným z tých miest bola Bratislava.

Slovenskí daviscupoví reprezentanti sa radujú z postupu na finálový turnaj po výhre nad domácim Srbskom
Srbi reagujú: Prehra so Slovákmi bez hráča z elitnej stovky? Šok a blamáž! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});