Srbi proti Slovákom značne oslabení: Djokovič nebude jedinou stratou!

enisti Srbska nastúpia 2.-3. februára v kvalifikačnom dueli Davisovho pohára proti Slovensku aj bez Hamada Medjedoviča, ktorého vyradila ...

enisti Srbska nastúpia 2.-3. februára v kvalifikačnom dueli Davisovho pohára proti Slovensku aj bez Hamada Medjedoviča, ktorého vyradila choroba.

Fotogaléria

Kapitán Viktor Troicki mal na úvodnom tréningu na antuke v Kraljeve k dispozícii kvarteto Laslo Djere, Dušan Lajovič, Miomir Kecmanovič, Nikola Čačič.

V nominácii nefiguruje líder svetového rebríčka ATP Novak Djokovič. "Hamad Medjedovič je prechladnutý a v zápase proti Slovensku nám nepomôže. Ako sparingpartnera som sa rozhodol povolať do tímu mladého 16-ročného juniora Ognjena Miliča," uviedol Troicki pre portál blic.rs.

Staršieho pána museli ratovať usporiadatelia a zápas sa preto na nejaký čas prerušil.
Dramatické momenty v semifinále Australian Open: Kolaps fanúšika aj Djokoviča! Zobraziť článok

Víťaz duelu v Kraljeve postúpi do septembrovej skupinovej časti finálového turnaja Davisovho pohára. Slovenský kapitán Tibor Tóth nominoval na zápas päticu Alex Molčan, Lukáš Klein, Jozef Kovalík, Igor Zelenay, Lukáš Pokorný. Úvodné piatkové dvojhry odštartujú v hale Ibar o 15.00 h. V sobotu od 13.00 sú na programe štvorhra a záverečné single.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});