Polievka pokračuje v Dukle: Chcem byť líder mužstva, snáď som sa rozhodol správne...

Futbalisti MFK Dukla Banská Bystrica vstúpia do jarnej časti Niké ligy 2023/2024 s ambíciou udržať sa v prvej šestke tabuľky a hrať nadstavbovú ...

Futbalisti MFK Dukla Banská Bystrica vstúpia do jarnej časti Niké ligy 2023/2024 s ambíciou udržať sa v prvej šestke tabuľky a hrať nadstavbovú časť o titul. Káder sa však výrazne zúžil.

Fotogaléria

Z Banskej Bystrice odišlo po jesennej časti až sedem futbalistov. Obranca Jakub Uhrinčať do B-tímu Sparty Praha, útočník Enzo Arevalo Acosta do Michaloviec, zadák Thomas Maya sa po ukončení zmluvy vrátil do Kolumbie, ofenzívny stredopoliar Adrián Káčerík odišiel na hosťovanie do Tatrana Prešov a záložník Šimon Mičuda ukončil hosťovanie a vracia sa do AS Trenčín. V rámci spolupráce budú v druholigovom Dolnom Kubíne hosťovať Matúš Körös a Samuel Svetlík. Jedinou posilou tímu spod Urpína je nateraz brazílsky záložník Marcos Paulo de Oliveira z treťoligovej Sniny. "Odchody siedmich hráčov boli plánované. Mali sme širší káder a chlapcom absentovala zápasová minutáž. Preto sme sa rozhodli káder zúžiť, aby sme viacerým hráčom zabezpečili dostatočnú minutáž počas jarnej časti. Máme zatiaľ jednu posilu a pracujeme aj na druhej, finalizujeme prestup jedného hráča do ofenzívy,“ prezradil Jozef Mores.

Mathieu Flamini hral svojho času aj za Arsenal Londýn.
Kam po kariére? Z bývalého futbalistu Arsenalu je dnes miliardár Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});