Babyboom v slovenskom športe: Tieto známe tváre očakávajú čoskoro prírastky

Babyboom v slovenskom športe narastá! Viaceré známe športové hviezdy či už bývalé, ale aj súčasné počas vianočných sviatkov dali cez ...
  • Zdroj: instagram

Babyboom v slovenskom športe narastá! Viaceré známe športové hviezdy či už bývalé, ale aj súčasné počas vianočných sviatkov dali cez sociálne siete fanúšikom i celému svetu na známosť, že sa ich rodiny v najbližších týždňoch či mesiacoch rozrastú.

FOTOGALÉRIA: Babyboom

Prvýkrát sa mamičkou stane aj olympijská víťazka v tenise so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová, ktorej partner je náš bývalý futbalista Martin Hromkovič.

Ale aj ďalší futbalista Ľubomír Šatka či hokejista Samuel Buček. Dvojnásobnými hrdými rodičmi budú bývalý futbalista Ján Ďurica či gólman hokejového Slovana Denis Godla.

Bezpochyby najznámejšiu Slovenku súčasnosti v Redute sprevádzali otec Igor Vlha a šéf slovenského lyžovania Martin Paško (vpravo).
Kto nám takto vyparádil Petru? Lyžiarka Vlhová žiarila aj na slávnosti v Redute Zobraziť článok

Gratuloval aj Federer

Belinda Benčičová (26) - tenistka

Bude z nej mamička! Švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Benčičová (26), olympijská víťazka vo dvojhre v roku 2021 z Tokia, oznámila koncom minulého roku celému svetu, že so svojím slovenským priateľom a bývalým futbalistom Martinom Hromkovičom (41) očakávajú v prvej polovici tohto roka prvého potomka.

Denníku Nový Čas exkluzívne prezradila, že sa chcú nechať prekvapiť, či to bude chlapček, alebo dievčatko. A aj to, že k tehotenstvu jej gratuloval aj slávny tenista Roger Federer.

Saganovou prioritou v tomto roku je horský bicykel.
Šéf českej stajne sa pustil do Sagana: Prisľúbil sa slovenským bagetárom! Zobraziť článok

Rozširuje babinec

Denis Godla (28) - hokejista

Babinec sa mu opäť rozrastie! Hokejový gólman Denis Godla (28) cez sociálne siete počas vianočných sviatkov oznámil, že sa už onedlho stane dvojnásobným otcom. Jeho manželka Natália mu na jar tohto roka porodí po dcérke Belle (1,5) ďalšie dievčatko.

„Bude to opäť dcérka, takže babinec doma sa mi rozrastie. Bella tak bude mať sestričku a už sa všetci veľmi tešíme,“ povedal pre Nový Čas Denis.

Róbert Záruba.
Ďalší dvaja Slováci na ceste do KHL: TOTO už o niečom svedčí, tvrdí Záruba Zobraziť článok

Druhýkrát otcom

Ján Ďurica (42) - futbalista

Bývalý úspešný slovenský reprezentačný obranca Ján Ďurica a jeho snúbenica Diana Kačurová tvoria pár už dlhší čas. Pred koncom minulého roka zverejnili na sociálnych sieťach fotku, na ktorej vidieť, že bývalej misske rastie bruško.

Ďurica sa tak stane druhýkrát otcom, keďže z predošlého vzťahu s ďalšou misskou Magdou Šebestovou má dcérku Ninku, ktorá je už školáčkou.

Na snímke nový tréner reprezentácie SR v malom futbale Peter Barnišin.
Nový reprezentačný tréner Slovenska: Chcem s tímom uspieť na európskom šampionáte! Zobraziť článok

Po svadbe aj dieťa

Samuel Buček (25) - hokejista

Vlani svadba, tento rok prvý potomok. Reč je o útočníkovi Nitry Samuelovi Bučekovi, ktorý sa v lete oženil so svojou láskou Viktóriou a taktiež počas vianočných sviatkov celému svetu oznámili, že budú rodičmi. Prvý potomok podľa fotografie na sociálnej sieti by mal prísť na svet už v blízkom čase.

Budú traja

Ľubomír Šatka (28) - futbalista

Slovenský futbalový obranca a hráč tureckého Samsunsporu Ľubomír Šatka (28) sa o pár mesiacov stane otcom. „Budeme traja,“ stručne napísal k fotografiám na instagrame náš futbalista.

V objatí drží svoju tehotnú taliansku priateľku Aless Capparelli, ktorá má v rukách fotky z ultrazvuku a žiari šťastím.

Britský tenista Andy Murray.
Tenisová legenda nechala fanúšikov v slzách: Šokujúca tlačovka! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});