Šéf českej stajne sa pustil do Sagana: Prisľúbil sa slovenským bagetárom!

Český kontinentálny tím ATT Investments iba nedávno radostne oznámil plánovaný príchod vynikajúceho cyklistu Zdeňka Štybara do svojich ...

Český kontinentálny tím ATT Investments iba nedávno radostne oznámil plánovaný príchod vynikajúceho cyklistu Zdeňka Štybara do svojich radov.

Fotogaléria

Šéf stajne Radim Kijevský na tlačovej konferencii v Prahe potvrdil, že so skúseným pretekárom je predbežne dohodnutá spolupráca na nadchádzajúcu sezónu. A neskôr poriadne pritvrdil a rypol si do nášho Petra Sagana, ale aj jeho nového tímu RRK Group - Pierre Baguette - Benzinol.

Kijevský vyjadril presvedčenie, že napriek Štybarovej pôvodnej snahe ukončiť kariéru je stále možné, že sa rozhodne ju poriadne predĺžiť. „Ešte sme to nepodpísali, ale bavíme sa o tom a s najväčšou pravdepodobnosťou by malo byť hotovo do konca januára,“ uviedol Kijevský na oficiálnej tlačovke.

Róbert Záruba.
Ďalší dvaja Slováci na ceste do KHL: TOTO už o niečom svedčí, tvrdí Záruba Zobraziť článok

Neskôr poriadne pritvrdil, keď sa rozhodol Štybara porovnávať so Saganom a dokonca si rypol aj do jeho nového tímu RRK Group - Pierre Baguette - Benzinol. Ak vraj bude Štybar pretekať, určite bude makať naplno a tímu odovzdá všetko. Nie ako Sagan...

„Neprichádza vôbec do úvahy, že by to mal napríklad ako Sagan, ktorý prisľúbil tým slovenským bagetárom, že by s nimi išli nejaké veľké preteky. Chce do tej sezóny ísť naplno alebo vôbec. On je profík,“ povedal Kijevský so všetkou vážnosťou v hlase.

Peter Sagan, sedemnásobný držiteľ zeleného dresu z Tour de France, v slovenskom tíme absolvuje cestnú časť prípravy na preteky v horskej cyklistike, na ktoré sa bude sústreďovať v aktuálnej sezóne.

Na snímke nový tréner reprezentácie SR v malom futbale Peter Barnišin.
Nový reprezentačný tréner Slovenska: Chcem s tímom uspieť na európskom šampionáte! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});