Česi chceli odpoveď na TIETO otázky: Hudáček odmietol reagovať!

Július Hudáček sa po neslávne slávnom pôsobení v Kladne dohodol s Frankfurtom, kde absolvoval už aj úspešný debut. Kauza však pokračuje. ...

Július Hudáček sa po neslávne slávnom pôsobení v Kladne dohodol s Frankfurtom, kde absolvoval už aj úspešný debut. Kauza však pokračuje. Český spravodajský portál idnes.cz oslovil 35-ročného brankára, avšak ten odmietol reagovať.

Fotogaléria

Sedem otázok, na ktoré Hudáček nereagoval

1. Akú spätnú väzbu ste dostali na verejný list? Cítite skôr podporu verejnosti?

2. V liste píšete, že ste nikdy - slovne ani gestami - nevyjadrili podporu ruskému režimu. Preto by som sa chcel spýtať, či vám nevadilo hrať v Čerepovci, kde mali na štadióne vyobrazené veľké Z, symbol invázie na Ukrajinu, s nápisom "Za Rusko"? Nepovažujete to za gesto, že ste ochotní hrať na štadióne, ktorý verejne podporuje inváziu na Ukrajinu?

3. Naozaj si nepripúšťate, že ísť hrať hokej do Ruska v týchto dňoch znamená, že legitimizujete ruský režim, pretože tým dávate najavo, že si myslíte, že je v poriadku žiť/hrať v tejto krajine a tvrdíte, že pre vás športovcov sa v Rusku nič nezmenilo?

Skončí konflikt Hudáčka s Radosom v rukách právnikov?
Bývalý šéf Trenčína Radosa reaguje na vyjadrenie Hudáčka: Ak ma dá na súd, urobím TOTO! Zobraziť článok

4. Uvedomujete si, že KHL je úzko prepojená s Vladimírom Putinom a jeho priateľmi oligarchami? Že kluby sú platené veľkými ruskými spoločnosťami napojenými na Vladimira Putina, že KHL funguje ako propagandistická súťaž a že v nej hrajú vojenské kluby napojené na ruskú armádu, ktorá vraždí na Ukrajine?

5. Vo svojom liste tvrdíte, že ste žili v Kazachstane, v Astane, že ste nežili v Rusku. Dovoľte mi, aby som vás citoval: "Prioritou je návrat do Ruska". Nevyvracia to argument o Kazachstane?Chceli ste sa vrátiť do Ruska.

Pellegrini reaguje na kauzu Hudáček: Je to neúprimné a pokrytecké! Zobraziť článok

6. Naozaj si myslíte, ako ste povedali, že "situácia v Rusku spojená s politickým bojom nemá nič spoločné so športovcami"? Vzhľadom na funkciu KHL ako propagandistickej súťaže a štadióny s písmenami Z nie je skôr pravda, že šport a politika sú v Rusku úzko prepojené?

7.Vo svojom liste píšete, že "slová mnohokrát bolia viac ako fyzické násilie". Vzhľadom na tisíce mŕtvych na Ukrajine - vrátane civilistov, žien a detí - je podľa vás rozumné napísať, že slová bolia viac ako fyzické násilie? Zamysleli ste sa nad tým, že Ukrajinci, ktorých vraždia Rusi, by s vami pravdepodobne nesúhlasili?

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});