Bývalý šéf Trenčína Radosa reaguje na vyjadrenie Hudáčka: Ak ma dá na súd, urobím TOTO!

Kauza naberá na obrátkach! Začiatkom roka sa akcionár hokejového Trenčína Miloš Radosa (60) obul do nášho gólmana Juliúsa Hudáčka (35), ...
  • Zdroj: Koláž/ŠČ, TASR

Kauza naberá na obrátkach! Začiatkom roka sa akcionár hokejového Trenčína Miloš Radosa (60) obul do nášho gólmana Juliúsa Hudáčka (35), ktorý sa upísal českému Kladnu.

FOTOGALÉRIA: Hudáčkovi došla trpezlivosť! Malá dcérka chodí domov s plačom: Súd s Radosom?!

Vyčítal mu, že to čo predvádzal v KHL hraničilo s ruskou propagandou a mal by sa stiahnuť z hokeja. Po prepustení z Kladna ho vyzval, aby odstupné 15-tisíc eur venoval ukrajinským deťom. Hudáček následne kontroval, že je proti vojne na Ukrajine a Radosu ubezpečil, že vysúdené peniaze venuje na dobročinné účely. Čo mu odkazuje Radosa cez náš denník?!

Bývalý slovenský reprezentačný gólman Július Hudáček sa začiatkom januára upísal českému extraligistovi z Kladna, ale v klube vydržal po obrovskej vlne kritiky zo strany fanúšikov i sponzorov iba dva dni. Majiteľ Jaromír Jágr ho napokon prepustil.

Pellegrini reaguje na kauzu Hudáček: Je to neúprimné a pokrytecké! Zobraziť článok

Medzi kritikmi bol aj akcionár Trenčína Miloš Radosa, ktorý na sociálnej sieti napísal: "To, čo predvádzal brankár Hudáček už hraničí s propagandou v prospech Ruska. Je to neakceptovateľné. Mal by sa stiahnuť z hokejového sveta.“ Po následnom rozviazaní kontraktu s Kladnom pridal ďalší štipľavý odkaz. „Hudáček, to odstupné 15-tisíc eur za dva dni pobytu v Kladne, by mohol venovať deťom na Ukrajine,“ napísal na sociálnej sieti twitter.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});