Tréner Liverpoolu stratil na ihrisku zásnubný prsteň: Šperk našiel kameraman

Keď tréner futbalistov Liverpoolu Jürgen Klopp zistil, že počas pozápasových osláv víťazstva 4:2 nad Newcastlom United stratil zásnubný ...

Keď tréner futbalistov Liverpoolu Jürgen Klopp zistil, že počas pozápasových osláv víťazstva 4:2 nad Newcastlom United stratil zásnubný prsteň, zalial ho studený pot. Na to, aby lokalizoval šperk v strede ihriska Anfieldu, potreboval bystrý zrak televízneho kameramana.

Fotogaléria

Nemecký kouč následne prsteň pred kamerou pobozkal a priznal, že mu spadol obrovský kameň zo srdca. "Bol to obrovský šok. Našťastie sa ho podarilo nájsť," citovala Kloppa agentúra AP.

Dúbravka 22. minúte zneškodnil jedenástku Mohamedovi Salahovi.
Dúbravka jednu penaltu chytil, ďalšiu spôsobil: Inkasoval štyri góly a žltú kartu Zobraziť článok

Kouč lídra Premier League si uvedomil, že mu niečo chýba, keď sa presúval na tradičnú pozápasovú "ďakovačku" k sektoru domácich priaznivcov. Prehľadal trávnik blízko miesta, kde stál, na pomoc mu prišiel aj správca štadióna.

Jano Ďurica a misska Diana Kačurová čakajú nový prírastok.
Obrovská radosť v rodine bývalého futbalistu Jána Ďuricu! So snúbenicou čakajú bábätko: Prvé FOTO s bruškom Zobraziť článok

Napokon sa však podarilo nájsť prsteň až kameramanovi stanice Sky Sports. "Už som ho raz v živote stratil. Vtedy som potreboval pomoc profesionálneho potápača, pretože sa to stalo v mori," priznal Klopp a dodal: "Z času na čas, keď zhodím jedno alebo dve kilá, mi na prstenník nepasuje tak, ako by mal."

Vincent Lukáč si zaspomínal na nebohého trénera.
Vinco Lukáč zhodnotil účinkovanie Slovákov v skupine MS juniorov: Mladíkom poriadne naložil! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});