Vinco Lukáč zhodnotil účinkovanie Slovákov v skupine MS juniorov: Mladíkom poriadne naložil!

Obrovskú radosť slovenských fanúšikov vystriedalo sklamanie. Naši juniori po vydarenom vstupe do turnaja narazili na USA a zápas sa skončil ...

Obrovskú radosť slovenských fanúšikov vystriedalo sklamanie. Naši juniori po vydarenom vstupe do turnaja narazili na USA a zápas sa skončil debaklom 10:2 v prospech Američanov. Účinkovanie v skupine MS juniorov zhodnotil legendárny Vincent Lukáč (69).

Fotogaléria

Bývalý slovenský reprezentant Vincent Lukáč nešetril kritikou. V rozhovore pre Šport24.sk povedal: "Všetky duely som sledoval odborným okom. K prvému súboju Slovákom poviem akurát toľko, že Česi mali vyhrávať po prvej tretine 4:1, no mali sme šťastie. Druhú tretinu sme potom začali štyrmi presilovkami, ktoré nás postavili na nohy a razom sme boli pánmi na ľade. Českí hokejisti totálne odišli," začal analyzovať slovenské výkony legendárny hokejista. 

"Za víťazstvo nad Švajčiarskom môžeme ruky-nohy bozkávať brankárovi Gajanovi a ešte tomu, že stálo pri nás tisíc Bohov. Potom sme porazili bezdomovcov z Nórska. To je celé," povedal na margo zápasov s ďalšími dvomi súpermi Vincent Lukáč.

Na snímke kanadskí hokejisti sa tešia z gólu v zápase A-skupiny majstrovstiev sveta hokejistov do 20 rokov Kanada - Nemecko vo švédskom Göteborgu
Slovenskí mladíci spoznali meno štvrťfinálového súpera: Proti komu zabojujú o postup? Zobraziť článok

Slováci siahali na prvé miesto v skupine B, avšak americkí hokejisti boli proti. Našim mladíkom uštedrili lekciu z produktivity. "Dostať debakel 2:10 je neskutočná hanba. Niečo také sa nemôže stať. Tréneri išli na turnaj pomaly s vyjadreniami akoby už boli majstri sveta, no veľmi rýchlo spadli. Ani neviem, do ktorého kanála. Teraz majú pár hodín na to, aby sa otriasli, no neviem, či sa im to podarí. Ak nie, sme tam, kde sme boli," skonštatoval Lukáč pre Šport24.

Branko Radivojevič so synom Lukom.
Luka Radivojevič na MS20 prepísal históriu: V TOMTO bol lepší len Gáborík! Zobraziť článok

Gólman Adam Gajan predviedol v úvodných troch zápasoch fantastické výkony, proti USA však dostal voľno. "Brankár, ktorý má skvelú formu, nechytá proti najlepšiemu súperovi?! Nerozumiem, niečo také som nezažil. Keď sa mu darí a má istotu, musí chytať nonstop. Stále však ešte nie je nič stratené. Nezužitkovať materiál, ktorý na šampionáte tento rok máme, by bol najväčší hriech," dodal Vincent Lukáč.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});