Veľká pátracia akcia: Keď sa vrátil zo zápasu, TOTO doma určite nečakal!

Dom záložníka Manchestru City a anglického futbalobého reprezentanta Jacka Grealisha (28) sa v stredu počas ligového zápasu stal terčom ...

Dom záložníka Manchestru City a anglického futbalobého reprezentanta Jacka Grealisha (28) sa v stredu počas ligového zápasu stal terčom zlodejov.

Fotogaléria

Podľa denníka Sun páchatelia ukradli šperky a hodinky v hodnote jedného milióna libier (867 tisíc eur). Do domu v Cheshire sa vlámali, keď členovia Grealishovej rodiny sledovali v televízii zápas anglického majstra s Evertonom. Nikto z nich nebol pri incidente zranený, uviedol dnes pre médiá tréner obhajcov titulu Pep Guardiola (52).

Podľa medializovaných informácií Grealishova rodina zalarmovala políciu po tom, čo počula podozrivé zvuky z horného poschodia domu a štekot psov. Po páchateľoch pátral vrtuľník, ale zmizli bez stopy, uviedla hovorkyňa polície pre BBC.

Tento prípad nie je ojedinelý. Pred niekoľkými dňami sa podľa médií podobná vec stala obrancovi West Hamu Kurtovi Zoumovi (29). Pred rokom útočník Chelsea Raheem Sterling (29) opustil majstrovstvá sveta v Katare kvôli ozbrojenému prepadnutiu jeho rodinného domu.

V januári minulého roka sa zlodeji počas ligového zápasu vlámali do domu švédskeho obrancu Manchestru United Victora Lindelöfa (29).

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});