Newcastle sa naďalej trápi: Prehra na ihrisku Lutonu

Futbalisti Newcastlu United prehrali v sobotnom zápase anglickej Premier League na ihrisku Lutonu 0:1.
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalisti Newcastlu United prehrali v sobotnom zápase anglickej Premier League na ihrisku Lutonu 0:1.

O jediný gól stretnutia sa postaral v 25. minúte Andros Townsend. Slovenský brankár Martin Dúbravka odchytal v bráne hostí celý duel. Pre "straky" to bola tretia prehra z uplynulých štyroch zápasov.
 

Generálny riaditeľ Slovana si rypol do konkurenčného Spartaka.
Kmotrík o Čavričovi: Ponuky začínajú byť zaujímavé! Prekoná prípadný transfer rekord Šporara? Zobraziť článok

 

West Ham zvíťazil doma nad Manchestrom United 2:0. Hostia natiahli v lige sériu bez víťazstva na tri zápasy, "kladivári" uspeli v treťom zo štyroch uplynulých duelov. O ich triumfe rozhodli v 72. minúte Jarrod Bowen a o šesť minút neskôr Mohammed Kudus.



"Červení diabli" dokázali vyhrať len raz v uplynulých siedmich zápasoch a v predošlých štyroch ani raz neskórovali. To sa im stalo prvýkrát od roku 1992. Paul Scholes, bývalý úspešný hráč klubu po sobotnom zápase v televíznom prenose uviedol: "Taktika trénera ten Haga v zápasoch u súpera ja naivná."
 

Peťa má takýto krásny byt v Liptovskom Mikuláši.
Moderný a elegantný interiér: TAKTO vyzerá byt Petry Vlhovej v Liptovskom Mikuláši Zobraziť článok

Fulham prehral doma s Burnley 0:2, tento duel vstúpil do histórie ligy. Po prvý raz totiž rozhodovala zápas najvyššej anglickej súťaže žena. Rebecca Welchová už pôsobila ako štvrtá rozhodkyňa v PL v zápase medzi Fulhamom a Manchestrom United 4. novembra, rozhodovala aj stretnutia v druhej lige a v Pohári FA. Pred vstupom na ihrisko si od niekoľkých fanúšikov vyslúžila potlesk.
 

Nottingham doma podľahol Bournemouthu 2:3, od 23. minúty hral bez vylúčeného obrancu Willyho Bolyho. V drese hostí sa hetrikom blysol anglický útočník Dominic Solanke, víťazný zásah dal v tretej minúte nadstaveného času.
 

Tottenham zdolal doma Everton 2:1, pripísal si tretiu výhru po sebe a posunul sa na štvrté miesto tabuľky. Na vedúci Arsenal stráca tri body, no líder hral večerný derby zápas s tretím Liverpoolom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});