Kmotrík o Čavričovi: Ponuky začínajú byť zaujímavé! Prekoná prípadný transfer rekord Šporara?

Generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml. sa vyjadril k prestupu najväčšej ofenzívnej hviezdy belasých.

Generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml. sa vyjadril k prestupu najväčšej ofenzívnej hviezdy "belasých".

Fotogaléria

Portál Šport24.sk priniesol rozhovor so šéfom Slovana, pričom témou interview bol Alexandar Čavrič, o ktorého sa zaujímajú viaceré kluby zo sveta. "Môžem priznať, že o Čavra je záujem z viacerých klubov a na stole sú už aj reálne ponuky," prezradil na úvod Ivan Kmotrík mladší.

"Ponuky už pre nás začínajú byť zaujímavé a uvidíme, ako sa v nasledujúcich dňoch posunieme v rokovaniach," pokračoval

Aleksandar Čavrič je aktuálne najväčšou ofenzívnou silou Slovana.
Odíde Čavrič v zime zo Slovana? Šéf klubu prezradil odkiaľ sú ponuky Zobraziť článok

Existuje alternatíva, že by ofenzívny líder zostal v "belasej" rodine. "S Čavričom máme platný kontrakt na ďalší rok a pol. Nie sme preto pod tlakom, že by sme mu zajtra museli dať nový kontrakt. Môžeme sa rozprávať o novom kontrakte, aj sme sa s hráčom niekoľkokrát o tom rozprávali, ale nie sme tlačení k múru. Je tu aj alternatíva, že ostane a kontrakt bude mať taký, ako má teraz. Myslím si, že má už teraz veľmi slušný kontrakt. Všetko bude záležať na tom, či sa dohodne na prestupe. Ak nie, budeme riešiť predĺženie zmluvy," povedal šéf Slovana.

Majiteľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík (st.) a jeho syn Ivan Kmotrík ml.
Kúpi Kmotrík aj hokejový Slovan? Jasná reakcia! Zobraziť článok

Sú ponuky porovnateľné s tými, ktoré prichádzali na Šporara? (7 miliónov eur).  "To určite nie sú. Keby došla ponuka ako za Šporara, tak by tu dnes už Čavrič asi nebol. Treba brať do úvahy najmä to, že Čavro bude mať 30 rokov a už je zaujímavý z hľadiska prestupu iba pre určitú skupinu klubov. Už nemá takú perspektívu pre kluby do budúcna, ako mal Šporar. To znamená, že nemá taký veľký potenciál byť v rámci Európy následne predaný do ešte väčšieho klubu. V jeho prípade sú to skôr ponuky, že kluby neuvažujú o ďalšom predaji," odpovedal Kmotrík pre Šport24.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});