Na takéto niečo nebol vôbec pripravený: Česká hviezda UFC obeťou neuveriteľného trapasu

Poriadny bizár. Prvý český šampión UFC a jeden z najlepších zápasníkov súčasnosti Jiří Procházka (31) zavítal na stretnutie ženského ...
  • Zdroj: Instagram/@jirkaprochazka

Poriadny bizár. Prvý český šampión UFC a jeden z najlepších zápasníkov súčasnosti Jiří Procházka (31) zavítal na stretnutie ženského basketbalového Eurocupu, kde sa mal postarať o slávnostný rozskok. Namiesto toho ale prišlo obrovské fiasko a hanba.

Poľskému bojovníkovi Arkadiuszovi Wrzosekovi išlo počas prípravy o život.
Svetom bojových športov otriasla šokujúca správa: Hviezde poľského MMA išlo o život! Zobraziť článok

V Česku, na Slovensku aj v Amerike je za obrovskú hviezdu. Patrí totiž medzi najlepších bojovníkov vo svojej kategórii a na konte má aj jeden titul v najlepšej MMA organizácii UFC. Pred svojím posledným súbojom dokonca sedel na zápase basketbalovej NBA v prvej rade a vítala ho slávna Madison Square Garden.

V domovskom Brne však na neho nejako zabudli. Pred duelom ženského basketbalového Eurocupu medzi tímami KP Tany Brno a Lattes Montpellier mal mať na starosti úvodný rozskok, no k nemu vôbec nedošlo. Čo sa stalo?

Síce ho hlásateľ v hale Vodova privítal a oznámil, že sa slávnostne zaháji, ale v rovnaký moment prišiel aj hvizd rozhodcu a hráčky sa o rozskok postarali bez jeho pomoci. Procházka ostal stáť pri bočnej čiare a celú akciu zhodnotil nechápavým gestom. Na takéto trapasy nie je zvyknutý.

Véghovi senzačná výhra nad Terminátorom zmenila pred štyrmi rokmi život od základov.
Attila Végh: Mám síce brucho, ale Karlos išiel neskutočne dole! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});