Svetom bojových športov otriasla šokujúca správa: Hviezde poľského MMA išlo o život!

Traumatický zážitok! Poľský bojovník Arkadiusz Wrzosek (31), ktorý sa v holandskom meste Breda pripravuje na zápas proti Ivanovi Vitasovičovi, ...
  • Zdroj: Instagram/@arekwrzosek

Traumatický zážitok! Poľský bojovník Arkadiusz Wrzosek (31), ktorý sa v holandskom meste Breda pripravuje na zápas proti Ivanovi Vitasovičovi, si prešiel psychickým peklom. Jeho tréningový proces totiž narušil desivý incident, ktorý vo vyspelej spoločnosti nemá čo robiť. Polícia má plné ruky práce!

Viliam Tankó patrí k slovenskej boxerskej špičke.
Tankó hľadá balans medzi boxerskou a politickou kariérou: Divákom sľubuje kvalitnú prestrelku! Zobraziť článok

„Hightower“ zažil moment, na ktorý tak skoro rozhodne nezabudne. Po utorňajšom tréningu mal namierené domov, keď na jeho auto začal strieľať neznámy útočník!

Podľa miestnych médií a polície má páchateľ 17 až 20 rokov a pravdepodobne tmavú pleť. Napriek rozsiahlemu pátraniu je ale stále na slobode. Čo mohlo byť príčinou hrôzostrašného útoku, to nikto netuší, no hviezde organizácie KSW a ani jeho spolujazdcovi sa našťastie nič nestalo. 

Véghovi senzačná výhra nad Terminátorom zmenila pred štyrmi rokmi život od základov.
Attila Végh: Mám síce brucho, ale Karlos išiel neskutočne dole! Zobraziť článok

Šokujúci incident sa odohral pred klubom Hemmers Gym MMA. Varšavský rodák sa ním však nechce ďalej zaoberať. Naplno sa koncetruje na prípravu, a preto svojim fanúšikom poskytol len krátke vyjadrenie prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

„Ďakujem za váš záujem. Ubezpečujem vás, že ja a Marek sme v poriadku. Celú situáciu opisovanú médiami vnímam ako nehodu a nedorozumenie. Popieram špekulácie, že išlo o pokus zobrať mi život. K tejto veci sa ďalej nebudem vyjadrovať a ani ju komentovať,“ napísal zápasník, ktorý počas svojej kariéry porazil aj Slováka Tomáša Možného (2-2).

Wrzozsek sa proti chorvátskemu bojovníkovi postaví do klietky 20. januára 2024 na podujatí KSW 90.

 

Viac k téme:

Zdroj: MaxMMA

Odporúčame z TIVI.sk
 
});