Slovenke leží svet fitnesu pri nohách: Sexi Tatiana má už 7 titulov majsterky sveta

Závidí nám ju celý svet. SlovenkeTatiane Ondruškovej (19) leží svet fitnesu pri nohách. A úplne zaslúžene. Veď rodáčka z Trenčianskej ...
  • Zdroj: instagram/tatianaondruskva

Závidí nám ju celý svet. SlovenkeTatiane Ondruškovej (19) leží svet fitnesu pri nohách. A úplne zaslúžene. Veď rodáčka z Trenčianskej Turnej má vo svojej zbierke už sedem zlatých medailí z majstrovstiev sveta vo fitnes!

FOTOGALÉRIA: Tatiana Ondrušková

Na snímke uprostred český stredopoliar Tomáš Souček oslavuje gól v zápase E skupiny 10. kola kvalifikácie ME 2024 vo futbale Česko - Moldavsko.
Zloženie prvého koša pred žrebom EURO je známe: Slováci sa vyhnú Čechom i Holanďanom Zobraziť článok

Tatiana sa venuje akrobatickému fitnesu. Táto kategória sa skladá z dvoch disciplín. Prvou je voľná zostava, ktorá je spojením gymnastiky, tanca, silových prvkov, show-manshipu a flexibility. Druhou disciplínou je porovnávanie postáv.

 

 

Komentátor Matúš Lukáč
Komentátor Matúš Lukáč šokoval fanúšikov: TAKÉTO podmienky boli v Bosne Zobraziť článok

"To, že som na správnej ceste, som si uvedomila v roku 2021. Získala som titul majsterky sveta a mesiac predtým som na Arnold Classic skončila tretia. Tretie miesto je síce pekné, ale v príprave na MS som si povedala, že pôjdem na 150 percent a uvidím, či na to mám. No a nakoniec z toho bolo zlato," povedala nedávno sexi Tatiana, ktorá na posledných MS v Španielsku triumfovala medzi juniorkami i ženami.

Fotky sexi fitnesky nájdete v galérii TU:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});