Škrtel chce vidieť TOHTO hráča v repre: Je záhada, že tam nie je! Chcem vedieť viac

Bývalý slovenský reprezentačný kapitán Martin Škrtel nevie pochopiť, ako môže v slovenskej reprezentácii chýbať tento hráč! Záhadné, ...

Bývalý slovenský reprezentačný kapitán Martin Škrtel nevie pochopiť, ako môže v slovenskej reprezentácii chýbať tento hráč! Záhadné, že tam nie je, chcem vedieť viac, hovoril.

Fotogaléria

Slovenská futbalová reprezentácia nebude chýbať na EURO 2024. Napriek postupu bývalý reprezentačný kapitán Martin Škrtel kritizoval trénera Francesca Calzonu za to, že pravidelne vynecháva obrancu Martina Valjenta, ktorý je stabilným členom základnej zostavy Mallorcy a pôsobí v najvyššej španielskej La Lige. "Chcel by som vedieť viac, pretože máme hráča, ktorý dve alebo tri sezóny pravidelne nastupuje v španielskej lige. Je to až záhadné, že sa nevie dostať do reprezentácie," hovoril Škrtel v televíznom štúdiu Sport1.

Slovenskí futbalisti sa v poslednom kvalifikačnom zápase predstavili na pôde Bosny a Hercegoviny.
Fantastická forma slovenských futbalistov! Uspeli aj v poslednom zápase kvalifikácie Zobraziť článok

"Okej, bol tam jeden tréner, teraz je druhý. Je mi jasné, že každý preferuje isté typy hráčov. Ale keď niekto dokáže odohrať v španielskej lige 30 zápasov a keď je zdravý, hráva pravidelne, tak sa musím zamýšľať nad tým, čo sa deje. Prečo sa nedokáže výraznejšie presadiť?” nastolil zaujímavú otázku bývalý obranca FC Liverpool.

Valjent v tejto sezóne ani raz nechýbal v základnej zostave Mallorcy. V španielskej La Lige nastupuje proti hviezdam Realu Madrid či Barcelony. Má množstvo cenných skúsenosti z veľkých zápasov. A evidentne je fit, napriek tomu, že Calzona argumentoval jeho nepriaznivým zdravotným stavom.

"Po septembrových zápasoch sme sa s Martinom viackrát rozprávali. V klube neprechádza ideálnym obdobím. Malorka v porovnaní s minulým rokom nefunguje tak, ako si predstavovali. Po minulej sezóne mal dosť vážne zranenie, musel podstúpiť operáciu. Na základe osobných rozhovorov a aj jeho fyzického stavu sme sa dohodli, že v tomto momente bude lepšie, keď zostane na Malorke a sústredí sa na povinnosti v klube," hovoril Calzona po tom, ako Valjenta úplne vynechal z októbrovej nominácie.

Slovenskí futbalisti sa tešia po výhre v kvalifikačnom zápase Bosna a Hercegovina - Slovensko v Zenici.
Slovákov vytiahnu pri žrebe EURO 2024 z tretieho koša: Koho môžu dostať? Zobraziť článok

Taliansky kouč slovenskej reprezentácie vsádza na stopérsku dvojicu Milan Škriniar - Denis Vavro, ktorého nahrádza Ľubomírom Šatkom či Norbertom Gyömbérom. Hráč kvalít Martina Valjenta by sa do defenzívy rozhodne hodil, už len z hľadiska jeho skúseností a univerzálnosti, pretože dokáže hrať nielen v strede, ale aj na oboch krajoch defenzívnej formácie.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});