Na tomto horskom bicykli zabojuje Sagan o olympiádu: Vytiahne delo za 12-tisíc eur!

Fanúšikovia Petra Sagana (33) sú vo vytržení, pretože slovenský cyklista iba nedávno predstavil svojho nového spoločníka pre novú sezónu.
  • Zdroj: fcb/PeťoSagan

Fanúšikovia Petra Sagana (33) sú vo vytržení, pretože slovenský cyklista iba nedávno predstavil svojho nového spoločníka pre novú sezónu.

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan

O olympijské hry, ktoré sa budú konať v lete 2024 v Paríži, zabojuje na špičkovom modeli Specialized S-Works Epic WC 2024, ktorý je jedným z najrýchlejších horských bicyklov na svete, čo dokonale zapadá do jeho koncepcie.

Peter rozdáva neustále úsmevy napriek tomu, že už dávno nie je na vrchole.
Ulicu po Saganovi žilinská komisia zatrhla: Z viacerých návrhov má šancu iba jeden Zobraziť článok

Trojnásobný majster sveta si vybral horský bicykel so všetkými najnovšími technológiami a komponentmi od renomovanej značky Specialized, s ktorou má už dlhé roky podpísanú marketingovú zmluvu. Model S-Works Epic WC 2024 je považovaný za jeden z najvýkonnejších a najinovatívnejších horských bicyklov na trhu a je navrhnutý tak, aby vyhovoval aj tým najnáročnejším profesionálnym cyklistom. Inžiniersky tím stanovil a dosiahol nové normy pre maximálnu rýchlosť prostredníctvom efektívneho prenosu energie a presného ovládania.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});