Brankár si nechal streliť úmyselne gól: Podvodník? Nie, génius!

Najskôr ho označili za podvodníka, no neskôr uznali, že dokonale ovláda pravidlá. Futbalový brankár brazílskeho Corinthiansu Cássio Roberto ...
  • Zdroj: getty images

Najskôr ho označili za podvodníka, no neskôr uznali, že dokonale ovláda pravidlá. Futbalový brankár brazílskeho Corinthiansu Cássio Roberto Ramos (36) je teraz za hrdinu.

FOTOGALÉRIA: Cássio Roberto Ramos

V stretnutí brazílskej ligy zahrávali za stavu 1:1 štandardnú situáciu hráči Atética Mineiro. Z asi 30 metrov jeden z hráčov Mineira zahral center tak, že lopta preletela pokutovým územím a smerovala k brankárovi Ramosovi. Ten sa lopte uhol a tá skončila v sieti. Vyzeralo to tak, ako gólman Corinthiansu úmyselne pustil gól. „Podvodník!“ reagovali na sociálnej sieti okamžite fanúšikovia.

Vladimír Weiss ml. má problémy s achilovkou.
Zúfalý Vlado Weiss ml. o svojich záhadných problémoch: Celé to zhrnul do jednej vety Zobraziť článok

“Schválne si nechal dať gól, ovplyvňuje zápasy,“ pridal sa ďalší. Ani tento fanúšik si na rozdiel od brazílskeho brankára neuvedomil, že rozhodca nariadil nepriamy kop a keďže sa zahraného centru nikto nedotkol, gól platiť nemohol. A Ramos to veľmi dobre vedel. A tak neskôr sa už na sociálnych sieťach písalo. „Génius,“ „1000 IQ Cássio.“ Zápas sa napokon skončil remízou 1:1.

Vľavo hráč Maďarska Roland Sallai a hráč Srbska Strahinja Pavlovič
Postup bez boja na ihrisku? Maďari majú dôvod na radosť Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});