Zúfalý Vlado Weiss ml. o svojich záhadných problémoch: Celé to zhrnul do jednej vety

Nájdu mu liečbu v cudzine? V Slovane dlhodobo riešia otázku zdravotného stavu svojho rozdielového hráča Vladimíra Weissa ml. (33). Ten ...
  • Zdroj: TASR

Nájdu mu liečbu v cudzine? V Slovane dlhodobo riešia otázku zdravotného stavu svojho rozdielového hráča Vladimíra Weissa ml. (33). Ten po návrate na trávniky v zápasoch proti Banskej Bystrici v našej lige a OSC Lille v Konferenčnej lige cez víkend na ihrisku opäť chýbal. Jeho otec a súčasne tréner naznačil, ako mu chce klub v tomto smere pomôcť.

FOTOGALÉRIA: Vladimír Weiss ml.

Tvorca hry belasých, ktorého futbalové osobnosti a rovnako fanúšikovia v ankete Nového Času odporúčajú opäť aj do reprezentácie, sa borí so záhadným problémom s achilovkou dlhodobo. Od 5. októbra, keď nastúpil v základnej zostave na pôde Olimpije Ľubľana v Konferenčnej lige, odohral spolu len 65 minút.

„Zatiaľ neviem, čo ďalej... Skúšame všetko, no nič nepomáha úplne. Ak budem mať niečo nové, dám vedieť,“ zareagoval špílmacher Slovana pre Nový Čas na informácie, ktoré zazneli z úst jeho otca po zápase so Skalicou.

Tréner Slovana Vladimír Weiss st. (vpravo), jeho zverenec a syn Vladimír Weiss ml. sa objímajú.
Tréner Weiss prehovoril o ťažkostiach syna: Nikto mu nevie pomôcť! Zobraziť článok

Tréner Vladimír Weiss st. v nedeľu priznal, že ho synov zdravotný stav a najmä bezmocnosť pri hľadaní liečby trápi: „Vlado nebol chorý, ale stále má problémy s achilovkou. Skúšali sme už takmer všetko, no bolí ho to. Musíme zvoliť niečo iné, trápi ma to ešte viac ako otca. Neviem mu ani ja a ani nikto iný pomôcť. Skúšame vybaviť niečo v zahraničí, uvidíme. Verím, že sa dá dokopy. Všetky výsledky má dobré, no nikto mu nevie pomôcť.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});