Rashford naštval trénera: Takéto správanie je neprijateľné! Bude útočník pokračovať v tíme?

Útočník Manchestru United Marcus Rashford riadne naštval trénera Erika ten Haga narodeninovou oslavou, ktorú minulý týždeň usporiadal ...
  • 5Galéria
  • Zdroj: Koláž ŠČ (foto NORTHFOTO)

Útočník Manchestru United Marcus Rashford riadne naštval trénera Erika ten Haga narodeninovou oslavou, ktorú minulý týždeň usporiadal len krátko po prehre 0:3 v derby s City.

Fotogaléria

Holandský kouč takéto správanie označil na tlačovej konferencii pred víkendovým programom Premier League za neprijateľné. S hráčom si vraj o tom dôrazne prehovoril, k disciplinárnym trestom ale siahnuť nehodlá.

Rashford mal narodeniny tento týždeň v utorok, už v nedeľu ale usporiadal vopred plánovanú oslavu v exkluzívnom manchesterskom klube. Len niekoľko hodín predtým ale so spoluhráčmi prehrali derby s rivalmi z City.

"Je to neprijateľné. Povedal som mu to. On sa ospravedlnil a tým to končí," konštatoval Ten Hag.

Jedna chyba, ktorej sa dopustil mimo ihriska, ale podľa trénera neznamená, že hráča hneď vyradí z tímu.

Lionel Messi so Zlatou loptou.
Messi prehovoril o svojej budúcnosti: Vráti sa do Európy? Zobraziť článok

"Urobil jednu chybu. Som si ale istý, že urobí všetko pre to, aby tímu pomohol, podal dobrý výkon a pomohol nám vyhrať," povedal tréner pred dnešným duelom s Fulhamom.

"Má motiváciu, aby robil veci správne. Viem, ako veľmi sa snaží. Drží s nami. Urobil chyby, ale to neznamená, že nezapadá. Vidím čo robí každý deň na tréningu," zastal si holandský kormidelník svojho hráča.

Tréner Spartaka Trnava Michal Gašparík.
Skrytá kamera! Spartak si pre trénera pripravil prekvapenie: Nové auto za desiatky tisíc eur! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});