Dlhá cesta kvôli legende: Fanúšikovia z Kanady prišli do Kladna

Známa fanúšikovská skupina The Travelling Jagrs v nedeľu spôsobila rozruch v Kladne na hokejovom extraligovom zápase s Pardubicami. Populárni ...
  • 6Galéria
  • Zdroj: www.instagram.com/the_travelling_jagrs

Známa fanúšikovská skupina The Travelling Jagrs v nedeľu spôsobila rozruch v Kladne na hokejovom extraligovom zápase s Pardubicami. Populárni kanadskí fanúšikovia "pána Božského" ho navštívili v jeho rodnom meste.

Fotogaléria

Skupinka Kanaďanov sa preslávila v zámorí po tom, ako cestovala na zápasy svojho obľúbenca po štadiónoch v NHL.

Desaťčlenná partia s parochňami a v dresoch klubov, v ktorých český hokejista pôsobil, zaujala fanúšikov po celom svete. Teraz sa vybrala do Čiech.

"Ale tak dobrí ako Jágr samozrejme nie sme. On je Boh! Je úžasný aj v 51 rokoch," citoval portál idnes.cz Rhetta Bagnalla. Ten nosí na sebe dres "tučniakov" z Pittsburghu, kde vtedy osemnásťročný Jágr v roku 1990 vyrazil na svoju úspešnú jazdu v profilige.

Legenda si doteraz v Česku obliekala iba dres Kladna.
Nestarnúci Jaromír Jágr sa opäť chystá na ľad: Musí schudnúť 10 kilogramov! Zobraziť článok

"Jágrovia" zaujali fanúšikov Kladna pred zápasom, počas neho a aj po ňom. Viacerí sa s nimi nadšene fotili. Kanaďania potom čakali pred štadiónom, či svoj idol nestretnú, no tentoraz sa nedočkali. Zastavil sa však pri nich Chris Martenet, americký obranca Kladna.

Srbský tenista Novak Djokovič.
Tenisové legendy na finále MS v ragby: Roger s deťmi a Novak so sexicou Zobraziť článok


Kanaďania sa ešte v Čechách zdržia. V nedeľu 5. novembra navštívia ďalší zápas Rytierov proti Libercu a sami si zahrajú aj hokej.

"Nepotrebujeme publicitu ani veľkú show, jednoducho máme radi hokej. Nastúpime proti mužstvám z tunajších štvrtých líg, teda z krajských súťaží. Je to vzrušujúci výlet!," dodal Bagnall.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});