Tenisové legendy na finále MS v ragby: Roger s deťmi a Novak so sexicou

Bol to sviatok! Najväčší pre ragby, u nás málo známy šport, ktorý sa však vo svete pýši popularitou porovnateľnou s futbalom. V Paríži ...

Bol to sviatok! Najväčší pre ragby, u nás málo známy šport, ktorý sa však vo svete pýši popularitou porovnateľnou s futbalom. V Paríži sa hralo finále MS, na ktoré sa do parížskeho Stade de France prišlo pozrieť 80-tisíc divákov a medzi nimi aj celebrity, ktoré by ste tam naozaj nečakali.

Fotogaléria

Boli medzi nimi aj francúzsky prezident Emmanuel Macron, monacké knieža Albert II. s manželkou, herci ako Jason Momoa, Taika Waititi, ale aj tenisové legendy Roger Federer a Novak Djokovič.

Roger sledoval finále so svojimi ratolesťami, synmi Lennym a Leom a dcérami Mylou Rose a Charlene Rivou. Stačil pohľad na nich a bolo jasné, komu fandia! Predsa Juhoafričanom, keďže mama tenistu pochádza z týchto končín.

Nolemu prorokujú fanúšikovia tichú domácnosť. Kamery ho našli so sexicou. A to bola speváčka Rita Ora, rodáčka z kosovskej Prištiny. „Novak, čo na to Jelena?“ alebo „Keď poviete manželke, že idete na večeru s kamarátmi a potom vás objaví kamera na inom mieste,“ odkázali mu o. i. Fotky si môžeš pozrieť TU!

Vo finále po dramatickom priebehu zdolala Juhoafrická republika Nový Zéland 12:11. Obhájila tým titul a stala sa prvou krajinou, ktorá má 4 tituly z MS.

Mladá Švajčiarka už tretiu sezónu pôsobí v anglickej Aston Ville.
Fanúšikovia sú z nej zbláznení: Je naozaj najkrajšou futbalistkou sveta? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});