Radosť v rodine Schumacherovcov: Aha, čo sa ligoce na prste krásnej Dánky!

Nemecký pretekár F1 Mick Schumacher (24) je v tom až po uši! Jeho krásnej dánskej priateľke Laile Hasanovicovej (22) sa ligoce na ruke ...
  • Zdroj: instagram @lailahasanovic

Nemecký pretekár F1 Mick Schumacher (24) je v tom až po uši! Jeho krásnej dánskej priateľke Laile Hasanovicovej (22) sa ligoce na ruke nádherný prseň. Zásnuby v rodine Schumacherovcov?

FOTOGALÉRIA: Laila Hasanovic

Iná ako ostatné! Mick Schumacher síce v kariére neprežíva práve najlepšie obdobie, keďže je "len" testovacím a rezervným jazdcom Mercedesu, ale v súkromí doslova žiari. Dôvodom je jeho krásna dánska priateľka Leila Hasanovicová. Pozornému oku fanúšikov neušlo, že na svojom instagrame ukázala jagavý prsteň na ľavom prstenníku. Krásny zlatý kúsok dookola osadený nádhernými diamantmi na ruke Dánky vyvoláva otázky: Má tento prsteň špeciálny význam? Blížia sa zásnuby? V rodine Schumacherovcov čoskoro môže zavládnuť veľká radosť.

Bývalý šéf F1 Bernie Ecclestone sa priznal k daňovým podvodom.
Bývalý šéf Ecclestone sa priznal k daňovým podvodom: Zatajil milióny! Zobraziť článok

Medzi synom legendárneho Michaela Schumachera a Lailou je to evidentne vážne. Svedčia o tom aj zábery z nedávnych pretekov F1 v japonskom Tokyu, na ktorých vidieť, ako sa Mick s Lailou prechádzali padokom ruka v ruke. To predtým ani raz neurobil so žiadnou predchádzajúcou partnerkou!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});