Tvrdé slová Merčiaka! Expert vyzval zväz: Tento hráč sa musí vrátiť do reprezentácie!

Slovenskí futbalisti tesne vyhrali v Luxembursku a sú už len krôčik od postupu na ME 2024. Napriek víťazstvu znela po zápase kritika.
  • Zdroj: Nový Čas/Tibor Géci

Slovenskí futbalisti tesne vyhrali v Luxembursku a sú už len krôčik od postupu na ME 2024. Napriek víťazstvu znela po zápase kritika.

FOTOGALÉRIA: Luxembursko – Slovensko

Slováci nezachytili úvod stretnutia, robili množstvo chýb a gól v našej sieti visel doslova na vlásku. Len opäť sa predviedol fantastický Martin Dúbravka, ktorý mužstvo viackrát podržal. Rovnako ako v zápase s Portugalskom.

Hlavný rozhodca dokonca v 20. minúte odpískal penaltu pre Luxembursko. Nebol si istý a tak zamieril k videu. Následne penaltu odvolal. Pri tejto situácii sme mali šťastie.

Slovenskí futbalisti odohrali mizerný polčas a kritikou nešetril ani komentátor Marcel Merčiak. „Toľko nepresností pri rozohrávke sme v tejto kvalifikácii od našich zrejme ani nevideli... Horšie hrať ani nemôžeme,“ glosoval komentátor prvý polčas.

Na snímke reprezentanti Slovenska  pózujú pre skupinovú fotografiu pred zápasom zápasu kvalifikácie J-skupiny ME 2024 vo futbale Luxembursko - Slovensko v Luxemburgu.
Slovenskí futbalisti sú krôčik od EURO 2024: Kedy postúpime a kedy nie? Zobraziť článok

Slovákov spasil až v 77. minúte gól striedajúceho žolíka Dávida Ďuriša, ktorý si šikovne nabehol do šestnástky a zužitkoval center Hancka z ľavej strany. Luxembursko ale ukázalo svoju silu a väčšinu zápasu bolo kvalitnejším mužstvom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});