Jeden z najlepších boxerov histórie v tom má jasno: Srdcervúci odkaz na podporu Izraela!

So svojimi zárobkami by mohol mať slávny boxer Floyd Mayweather (46) celý svet na háku, no napriek tomu chce, aby bol jeho názor vypočutý. ...
  • Zdroj: Northfoto

So svojimi zárobkami by mohol mať slávny boxer Floyd Mayweather (46) celý svet na háku, no napriek tomu chce, aby bol jeho názor vypočutý. Z toho dôvodu sa tak na sociálnej sieti Instagram rozhodol podporiť Izrael, ktorý bojuje proti radikálnemu hnutiu Hamas.

FOTOGALÉRIA: Jeden z najlepších boxerov histórie v tom má jasno

Američan však neostal len pri silných slovách. Na Blízky východ dokonca poslal súkromné lietadlo naložené jedlom, vodou, nepriestrelnými vestami a ďalším nevyhnutným vybavením. Jeden z najlepších boxerov všetkých čias chcel pomôcť nielen s humanitárnou pomocou, ale aj so špeciálnym vojenským vybavením pre miestnu políciu a armádu.

Stojím na strane Izraela, ktorý má moju plnú podporu. Hamas nezastupuje palestínsky ľud. Je to teroristická skupina, ktorá útočí na nevinné ľudské životy! Želám si bezpečný návrat všetkých rukojemníkov. Teraz však nie je čas na politiku, je to predovšetkým otázka zaistenia čo najväčšej bezpečnosti," napísal k príspevku na populárnej sociálnej sieti, kde pridal snímku zo svojej predchádzajúce návštevy Jeruzalema, hlavného mesta Izraela.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});