Calzona rieši problém: Hrozí, že opora Slovákov nastúpi s horúčkou!

Slovenský reprezentačný tím neodletel do Portugalska v kompletnom zložení, keďže ho neobišli zdravotné problémy. Brankára Martina Dúbravku ...

Slovenský reprezentačný tím neodletel do Portugalska v kompletnom zložení, keďže ho neobišli zdravotné problémy. Brankára Martina Dúbravku (34) potrápila choroba, ale s výpravou nakoniec odcestoval. To však neplatí o krídelníkovi Lukášovi Haraslínovi (27), ktorý musel pre zranenie mužstvo opustiť.

Fotogaléria

Aktuálne najlepší strelec českej ligy Haraslín má problémy s lýtkom. Kvôli tomu neodletel s tímom do Portugalska a nebude hrať ani v pondelok na pôde Luxemburska a zo zrazu sa vrátil späť do Sparty Praha. „Problémy mal aj Dúbravka, ale ten s nami ide a ostatní sú v poriadku a môžu hrať,“ povedal na letisku tréner Francesco Calzona s tým, že naša brankárska jednotka mala zvýšenú teplotu. Martin by však podľa slov talianskeho trénera mal nastúpiť.

Cristiano Ronaldo pravdepodobne už nikdy v živote nevkročí na územie Iránu.
Podľa Borbélyho bude Ronaldo v zostave naša výhoda: Škriniar ho totálne vymaže! Zobraziť článok

Portugalčania chcú prejsť kvalifikáciou bez straty body i bez inkasovaného gólu. „Je to jedno z najlepších mužstiev sveta a je pre nás česť, že proti nim môžeme hrať. Chceme však hrať proti takýmto kvalitným súperom, aby sme sa zlepšovali,“ pripojil kouč našej reprezentácie, ktorý ešte stále premýšľal nielen nad zložením základnej zostavy, ale i nad tým, koho z kádra pošle na tribúnu. „Doma sme odohrali s Portugalskom ideálny zápas, ale nestačilo to, čiže musíme hrať ešte lepšie, ak chceme bodovať. To je jediná cesta,“ dodal.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk