Horor na trávniku: Zápas nedohrali, brankára museli oživovať!

Sobotný duel holandskej ligy medzi futbalistami RKC Waalwijk a Ajaxu Amsterdam nedohrali. Niekoľko minút pred koncom duelu sa domáci ...
  • Zdroj: reprofoto twitter

Sobotný duel holandskej ligy medzi futbalistami RKC Waalwijk a Ajaxu Amsterdam nedohrali. Niekoľko minút pred koncom duelu sa domáci brankár Etienne Vaessen dostal do kolízie s protihráčom, upadol do bezvedomia a priamo na ihrisku ho museli oživovať.

Zápas už potom po dohode hráčov s rozhodcami nepokračoval.

Nešťastný moment sa stal v 84. minúte, keď favorizovaný Ajax viedol 3:2. Útočník hostí Brian Brobbey v snahe dobehnúť loptu zasiahol brankára, ktorý zostal nevládne ležať na trávniku. Okamžite k nemu pribehli lekári oboch tímov, podľa holandských médií museli použiť aj defibrilátor. Zákrok trval niekoľko minút.
 

Hlavnou hviezdou duelu sa stal brankár domáceho celku Avranches Anthony Beuve.
Šialené momenty: Brankár chytil penaltu, následne sám rozhodol zápas Zobraziť článok

"Keď ho odnášali z ihriska, už bol pri vedomí, ale otrasený a ani nevedel, kde je," uviedol športový riaditeľ domácich Frank van Mosselveld o Vaessenovi pre televíznu stanicu NOS s tým, že hráči domácich neboli po hrozivom momente v stave pokračovať v zápase. "Zhodli sa, že nie sú schopní ďalej hrať," dodal Van Mosselveld.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});