Šialené momenty: Brankár chytil penaltu, následne sám rozhodol zápas

Stretnutie tretej francúzskej ligy medzi tímami Avranches a FC Goal prinieslo mimoriadne dramatický záver, ktorý postavil na nohy celý ...
  • Zdroj: twitter / @collinabanter

Stretnutie tretej francúzskej ligy medzi tímami Avranches a FC Goal prinieslo mimoriadne dramatický záver, ktorý postavil na nohy celý štadión.

Hlavnou hviezdou duelu sa stal brankár domáceho celku Avranches Anthony Beuve (35), ktorý musel v 90. minúte čeliť pokutovému kopu súpera. Keďže hráči hostí v tomto momente už viedli 0:1, premenená penalta by s veľkou pravdepodobnosťou definitívne rozhodla o víťazovi.

Beuve však prečítal pokus Floriana Raspentina, ktorý sa pokúsil zakončiť panenkou a jeho pokus zlikvidoval.

Slovenský futbalový reprezentant Lászlo Bénes zahviezdil v úvodnom zápase nového ročníka nemeckej druhej najvyššej súťaže.
László Bénes späť vo forme: Zmenil naňho tréner názor? Zobraziť článok

Následne prišiel nadstavený čas, v ktorom mali domáci zo štandardnej situácie poslednú možnosť na vyrovnanie. Na prudký center si dokázal zbehnúť práve Bueve, ktorý loptu nekompromisne poslal do siete súpera.

"Je to stále veľmi čerstvé, ale veľmi sa teším. Dátum 29. september 2023 sa mi vryje do pamäte na celý život," vyjadril sa portál footnormand.fr.

Rafael Nadal podstúpil avizovanú artroskopiu zraneného ľavého bedra.
Zlý zdravotný stav tenisovej legendy: Občas ani nevládze vyjsť po schodoch! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});