Tragédia blízko našich hraníc: Fatálny kolaps najlepšieho strelca († 36) počas zápasu!

Veľká tragédia neďaleko slovenských hraníc! Po fatálnom kolapse počas zápasu zomrel najlepší kanonier († 36) jednej z nižších maďarských ...
  • Zdroj: Tokod SE

Veľká tragédia neďaleko slovenských hraníc! Po fatálnom kolapse počas zápasu zomrel najlepší kanonier († 36) jednej z nižších maďarských futbalových súťaží.

Obrovská tragédia neďaleko od slovenských hraníc! Zsolt Zsolnay († 36) z tímu Tokod SE pôsobiaceho v jednej zo súťaží Komárňansko-ostrihomskej župy v Maďarsku zomrel v nemocnici niekoľko dní po tom, čo skolaboval počas zápasu.

V súboji proti Tatabányai Vasas Zsolnay skóroval, no v polčasovej prestávke sa sťažoval na nevoľnosť. Okamžite vzniklo podozrenie na infarkt a tak mu rýchlo zavolali zdravotnú pomoc, informuje o tom portál index.hu. Stav futbalistu sa ale rýchlo zhoršoval, stratil vedomie a dokonca ho museli oživovať priamo na mieste.

Denisa Šuralová
Vdova po Šuralovi († 28) po rokoch prehovorila: Prečo som hneď otehotnela s iným! Zobraziť článok

Museli privolať na pomoc vrtuľník, ktorý pristál priamo na ihrisku a hráča urgentne previezol do jednej z budapeštianskych nemocníc. Tam niekoľko dní zvádzal najťažší boj svojho života, ktorý, žiaľ, napokon prehral. "Odteraz bude strieľať góly na nebeských ihriskách. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť a súcitíme s ňou v týchto ťažkých časoch," napísal klub Tokod SE na facebooku.

Všetky seniorské aj mládežnícke tímy Tokodu, nachádzajúceho sa len 16 kilometrov od Štúrova, cez víkend nehrali. Ostatné tímy zo súťaže začínali svoje zápasy minútou ticha. Zsolnay bol skvelým kanonierom, v tejto sezóne strelil tri góly v troch zápasoch. V minulej sezóne sa stal s 32 gólmi v 22 dueloch najlepším strelcom súťaže.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});