Weiss mal 8-hodinovú debatu s Kmotríkovcami: TOTO sme riešili!

Futbalisti Slovana Bratislava vstúpili do skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy víťazstvom 2:1 nad faerským majstrom KÍ Klaksvík.
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Futbalisti Slovana Bratislava vstúpili do skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy víťazstvom 2:1 nad faerským majstrom KÍ Klaksvík.

FOTOGALÉRIA: Slovan - Klaksvík

Slovan kontroloval hru celý prvý polčas, no v koncovke sa nepresadil. Z prvej strely do priestoru bránky naopak otvorili skóre hostia vďaka Denimu Pavlovičovi v 49. minúte.

Už o päť minút neskôr vyrovnal kapitán Vladimír Weiss, ktorý bol v základe prvýkrát od začiatku augusta. O triumfe potom rozhodol Čavrič po centri od Tigrana Barseghjana. „Šesť týždňov nehral, nemôže byť teda v stopercentnom stave. Chcel som ho skôr striedať, ale nedalo sa. Ukazoval mi, že je v poriadku. Kľúčoví hráči ako on a Čavrič sa nestriedajú. Takéto zápasy stoja veľmi veľa síl, zajtra a pozajtra budú „vybavení“. Nechali tam veľa fyzických aj psychických síl. Klobúk dolu, že sa nepoložili, keď sme prehrávali 0:1,“ priznal 58-ročný kormidelník na pozápasovej tlačovej konferencii.

Kapitán Weiss ml. takto s divákmi debatoval po zápase s Podbrezovou a v pondelok sa s nimi stretol opäť.
Nespokojní priaznivci Slovana mali pred zápasom s Klaksvíkom stretnutie: Futbalisti si s ultras čistili stôl! Zobraziť článok

Tréner Weiss priznal, že o situácii v klube mal dlhú debatu s vedením. „Medzi hráčmi a fanúšikmi prebehla nejaká debata. Aj v klube sme mali asi osemhodinovú diskusiu – ja, Róbett Vittek, Ivan Kmotrík ml., Ivan Kmotrík st. Dumali sme nad tým, kde je chyba. Čo musíme robiť lepšie. Nikto nie je génius, každý občas urobí chybu. Musíme ťahať spolu, aby Slovan išiel ďalej,“ prezradil tréner belasých.

Slovenský majster sa predstaví v EKL najbližšie 5. októbra na pôde Olimpije Ľubľana.

Na snímke tréner Spartaka Michal Gašparík.
Spartak dostal v Razgrade príučku, Gašparík: Všetko im spadlo Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk