Vážne komplikácie! Hráči skončili na infúziách: Skalica vycestovala do Podbrezovej veľmi oklieštenej zostave

Mužstvo potrápila viróza, píše sa na stránke futbalistov zo Skalice.
  • Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj

"Mužstvo potrápila viróza," píše sa na stránke futbalistov zo Skalice.

Skalica sa snažila tesne pred zápasom s Podbrezovou odložiť duel kvôli zdravotným komplikáciám.

"Na dnešný zápas 7. kola Niké ligy proti FK Železiarne Podbrezová sme vycestovali vo veľmi oklieštenej zostave. Dôvodom je viróza, ktorá v mužstve vypukla krátko pred stretnutím. V noci zo stredy 13. septembra na štvrtok 14. septembra sa u viacerých hráčov, ako aj členov realizačného tímu, objavili žalúdočné problémy, niektorí dokonca skončili na infúziách," píšu Skaličania v oficiálnom vyjadrení na stránke.

"Celkovo sa to týkalo sedemnástich hráčov a troch trénerov na čele s hlavným koučom. Počas štvrtka (14. septembra) vynaložil klub maximálne úsilie, aby bol dnešný zápas s Podbrezovou preložený. Všetky lekárske správy, ako aj stanovisko hlavného regionálneho hygienika Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Senici, kde sú odporúčania na režimové opatrenia a telesné šetrenie hráčov, boli predložené na Úniu ligových klubov so žiadosťou o odloženie dnešného duelu."

"Bohužiaľ, neboli dostačujúce. Klub sa pokúšal dohodnúť aj priamo so súperom FK Železiarne Podbrezová, no tí chceli zápas odohrať."

"Touto cestou ďakujeme všetkým chalanom, že sa na dnešné stretnutie dokázali ako tak zmobilizovať a napriek zdravotnému stavu vôbec vycestovali."

"Na zápas im držíme všetci palce a veríme, že iné kluby niečo takéto nepostihne deň pred zápasom, a ak aj áno, bude im umožnené zápas odložiť. Nič nie je dôležitejšie ako zdravie, a v takýchto prípadoch by sme si mali navzájom pomáhať. Aj o tom je futbal," napísali Záhoráci na svoj web.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});