Ďalšia smrteľná nehoda talentovaného cyklistu († 21): Mrazivé zábery z miesta nehody!

Čierny rok pre svetovú cyklistiku! Pri tragickej nehode zomrel ďalší mladý talentovaný pretekár († 21). Zábery z miesta nehody doslova ...
  • Zdroj: iStock

Čierny rok pre svetovú cyklistiku! Pri tragickej nehode zomrel ďalší mladý talentovaný pretekár († 21). Zábery z miesta nehody doslova mrazia!

Doslova čierny rok zažíva svetová cyklistika! V júni zomrel Gino Mäder na pretekoch Okolo Švajčiarska, v júli sa Jacopovi Venzovi stali osudnými juniorské preteky Okolo Horného Rakúska a v auguste zas skončila životná púť Tijla de Deckera po nehode na tréningu. Prišiel ďalší mesiac, september a ďalší vyhasnutý život talentovaného cyklistu!

Ilustračná fotografia.
Obrovská tragédia: Náhle zomrel talentovaný cyklista († 22) Zobraziť článok

Japonec Kota Ikaraši († 21) neprežil čelnú zrážku s autom, ktoré sa nečakane objavilo na trati počas úvodnej etapy najprestížnejších cyklistických pretekov v Japonsku Tour of Hokkaidó. "K nehode došlo v miernej zákrute. Na čelnom skle auta na strane vodiča je veľká diera, ktorá dokumentuje rozsah nárazu," informuje japonská novinárka v reportáži z miesta nehody. Na záberoch vidieť obrovskú dieru na čelnom skle automobilu a je zrejmé, že išlo o poriadne silný náraz.

Ikaraši utrpel pri nehode závažné poranenia a zástavu srdca. Napriek rýchlemu zásahu zdravotníckej pomoci a prevozu vrtuľníkom do nemocnice mladý pretekár zomrel. Organizátori podujatia po potvrdení úmrtia Ikarašiho zrušili celé preteky.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});