Lopušanová je v zámorí superstar, jej gól sa stal hitom: Obrovská pocta od legendy!

Slovenská hokejistka Nela Lopušanová (15) bude v novej sezóne pôsobiť v americkom tíme Bishop Kearney Selects a v zámorí si musí čo najrýchlejšie ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenská hokejistka Nela Lopušanová (15) bude v novej sezóne pôsobiť v americkom tíme Bishop Kearney Selects a v zámorí si musí čo najrýchlejšie zvyknúť na nový život.

Lopušanová vstala, potriasla Severovi rukou, zdvorilo sa poďakovala a potom sa usadila späť na svoje miesto vedľa spoluhráčky Finley McCarthyhovej. "Máš veľa fanúšikov," povedala McCarthyová s úsmevom. Lopušanová sa usmiala a odvetila: "Páči sa mi, keď niekto príde len s tým, že chce fotku, alebo niečo iné. Je to naozaj dobrý pocit a posúva ma to k lepšej práci."

Slovenská tínedžerka podnikla svoju prvú cestu do Severnej Ameriky, aby rozvíjala svoje herné schopnosti a získať chce aj vysokoškolské štipendium. "Bol to môj sen a naozaj som na tom tvrdo pracovala. Dúfala som, že sa sem dostanem. A teraz som tu. Je to pre mňa naozaj dobrý pocit," povedala Lopušanová.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová.
Radikálna zmena Petry Vlhovej! Tréner Pini burcuje fanúšikov Zobraziť článok

Katolícka stredná škola získala za sedem rokov od svojho založenia výbornú povesť a jej program pre rozvoj mladých hráčok patrí v Severnej Amerike medzi najlepšie. Medzi absolventky školy patrí obrankyňa amerického národného tímu Caroline Harveyová, ktorá v marci vyhrala šampionát NCAA s Wisconsinom a o mesiac neskôr získala zlatú medailu na MS.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk